Ένας ακόμα στόχος των δημιουργών του αυτοκινητοδρομίου των Σερρών έγινε πραγματικότητα μετά από χρόνια, το Σαββατοκύριακο 21-22 Μαρτίου.

11088103_821929151219292_366274284_n

Για πρώτη φορά η πιστά motocross που υπάρχει μέσα στο αυτοκινητοδρόμιο φιλοξένησε αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος, έναν αγώνα με πλούσιο θέαμα, πολλές συμμετοχές και αρκετό κόσμο όλο το διήμερο.

Στις 90 ελληνικές συμμετοχές προστέθηκαν 19 Βούλγαροι αναβάτες και ένας Σκοπιανός ντύνοντας με βαλκανικό χρώμα τον αγώνα και ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον όλων στον συγκεκριμένο αγώνα.

11088207_821929161219291_527569181_n

Παναγιώτης Κουζής #338 Νικητής της κατηγορίας ΜΧ1

Στην MX1 νικητής μπορεί να ήταν ο συνήθης ύποπτος Παναγιώτης Κουζής που οδήγησε εκπληκτικά συνεχίζοντας το σερί του και μεγαλώνοντας την διάφορα στην βαθμολογία νικώντας τον Δημήτρη Κοντολέτα που αν και ξεκίνησε δυνατά και στα δυο σκέλη αρκέστηκε στην δεύτερη θέση μη μπορώντας να κρατήσει πίσω του τον Κουζή. Πίσω τους τα δυο μέλη του Ίκαρου Ρόδου, Νίκος Λυρίου και Ανάργυρος Τσαρνάς παραμονεύουν απειλητικά. Στον συγκεκριμένο αγώνα μοιράστηκαν τις τρίτες και τέταρτες θέσεις έχοντας από μια πτώση στην εκκίνηση ο Λυρίου στο πρώτο και ο Τσαρνάς στο δεύτερο σκέλος, με τον εκρηκτικό Ροδίτη Νίκος Λυρίου να ανεβαίνει για πρώτη φορά στο βάθρο της MX1 μετά από έναν εξαιρετικό αγώνα. Ο Κώος Ανάργυρος Τσαρνάς έμεινε τέταρτος γράφοντας τον ταχύτερο χρόνο στα δοκιμαστικά. Πίσω τους ο Γιώργος Ηλιόπουλος που τερμάτισε πέμπτος και στα δυο σκέλη με έκτο τον Δημήτρη Βαγγελάκο.

Αρβανίτης Γιώργος #711 Νικητής της κατηγορίας ΜΧ2

Αρβανίτης Γιώργος #711 Νικητής της κατηγορίας ΜΧ2

Στην ΜΧ2 μετά τους δυο πρώτους αγώνες οι Αρβανίτης, Παπίλας και Τουρατζίδης έδειξαν ότι θα είναι οι πρωταγωνιστές στην φετινή χρονιά αποδεικνύοντας στους επίδοξους Βούλγαρους ότι το Ελληνικό motocross έχει ποιότητα. Ο Γιώργος Αρβανίτης μπροστά στο κοινό του ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος με τον Παπίλα να είναι ο μόνος που μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό του αλλά να στέκεται άτυχος στο πρώτο σκέλος καθώς δεν κατάφερε να ολοκλήρωση την προσπάθεια του. Δεύτερος ο Γιάννης Τουρατζίδης με μια δεύτερη και μια τρίτη ήταν κοντά τους και στα δυο σκέλη αλλά δεν μπόρεσε να τους απειλήσει. Πίσω τους οι Βούλγαροι Valentin Roglev και Ljumbomir Vasev με πέμπτο τον αναγεννημένο φέτος Γιάννη Μόσιο και έκτο τον δεκατετράχρονο Βούλγαρο και πολλά υποσχόμενο Halmi Hakan.

Το βάθρο της ΜΧ2τ

Το βάθρο της ΜΧ2τ

Στην MX2T ο περσινός πρωταθλητής Φραγκίσκος Ζούνης ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος για άλλη μια φορά πετυχαίνοντας δυο άνετες νίκες, τερματίζοντας δωδέκατος στην MX2 και στα δυο σκέλη. Μαζί του στο βάθρο οι Νίκος Δεμερδεσλής και Δημήτρης Τουρατζίδης που μοιράστηκαν τις δεύτερες και τρίτες θέσεις με νικητή τον αναβάτη από την Χρυσούπολη. Πίσω τους οι Φώτης Κόλλιας και Παναγιώτης Αλετράς.

Λυρίου Σταμάτης #2 Νικητής της κατηγορίας open

Λυρίου Σταμάτης #2 Νικητής της κατηγορίας open

Στην open ο Σταμάτης Λυρίου γράφοντας χρόνους εξάδας MX1 πήρε δυο άνετες νίκες με τους Σταμάτη Δημολιάνη και Χρήστο Τομαρά να τον ακολουθούν στο πρώτο και δεύτερο σκέλος αντίστοιχα και να βρίσκονται μαζί του στο βάθρο. Την εξάδα συμπλήρωσαν οι Φίλιππος Γιακουμάκης, Αλέξανδρος Καρανάσης και Γιώργος Μανδάνης.

Alex Dimitrov #36 Νικητής της κατηγορίας ΜΧ85

Alex Dimitrov #36 Νικητής της κατηγορίας ΜΧ85

Στην MX85 ο Βούλγαρος Alex Dimitrov πήρε δυο άνετες νίκες, δεύτερος στην κατάταξη αλλα με 50 βαθμούς στη συγκομιδή του ο Ανδρέας Ανδρέου που προσπάθησε να ακολουθήσει τους ρυθμούς του Βούλγαρου αντιμετωπίζοντας και πρόβλημα στο δεύτερο σκέλος. Τρίτος ο Άγγελος Βογιατζής που δεν κατάφερε να απειλήσει τον Ανδρέου. Τέταρτος ο Βούλγαρος Nikolai Μalinov με τους Γιώργο Καριώτη και Αναστάσιο Αλειφερόπουλο να συμπληρώνουν την εξάδα.

Σάγμαλης Αντώνης #192 Νικητής της κατηγορίας ΜΧ65

Σάγμαλης Αντώνης #192 Νικητής της κατηγορίας ΜΧ65

Στην MX65 το πρώτο δυνατό test για τον Αντώνη Σάγμαλη που έχει βάλει στόχο το βαλκανικό πρωτάθλημα και τον τελικό Ευρώπης της MX65 στέφθηκε με επιτυχία καθώς στο Ελληνικό πρωτάθλημα δεν υπάρχει αντίπαλος στις δυνατότητες του. Ο Dimitar Grazdanov από την γειτονική Βουλγαρία είναι ένας καλός αναβάτης που θα συμμετέχει και στο βαλκανικό πρωτάθλημα αν και στο δεύτερο σκέλος στάθηκε άτυχος, δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να απειλήσει τον Σάγμαλη. Δεύτερος στον αγώνα ο Δημήτρης Καλαθάς που ισοβάθμησε με τον Μάριο Κανάκη αλλά η δεύτερη θέση στο δεύτερο σκέλος τον ανέβασε στο δεύτερο σκαλί. Την εξάδα συμπλήρωσαν οι Ηλίας Γρηγοριάδης, Νίκος Κανελλόπουλος και Σταυρος Βαγγελακάκης.

Αποτελέσματα Εδώ

Φωτογραφικό Υλικό:ΜΧ1: Parts1  parts2 MX2: parts1  parts2 Open: parts1  parts2  MX65-MX85: parts1  parts8  Απονομές-Παραλειπόμενα: parts1

Σύντομα Περισσότερο Φωτογραφικό Υλικό.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.