MiniGP_2_LowΠρώτος αγώνας MiniGP Cup με διπλή…

. ένταση, αγωνία, θέαμα και ουσία αφού η δεύτερη διοργάνωση για το 2017 (10 Σεπτεμβρίου, Πάχη Μεγάρων) θα σημαδευτεί ως η πρώτη στην 5χρονη ιστορία του θεσμού με διπλούς αγώνες, 2 για κάθε μια από τις 4 αγωνιστικές κατηγορίες του.

Ολοι περιμένουν με αυξημένο ενδιαφέρον τις αγωνιστικές εξελίξεις και επιδόσεις αφού οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές στις «μικρές κατηγορίες», αυτές των παιδιών και των εφήβων (KidGP και MiniGP) συμμετείχαν πρόσφατα με επιτυχία σε αγώνες στο εξωτερικό και αναμένεται να εμφανιστούν ιδιαίτερα ανανεωμένοι και ανταγωνιστικοί και επί ελληνικού εδάφους.

Ακόμα μεγαλύτερο όγκο συμμετοχών και δυνατές μάχες περιμένουμε στην κατηγορία ενιαίων μινι-μοτοσυκλετών (IMR Cup) και αντίστοιχα αυξημένο ενδιαφέρον στην κατηγορία που όλο και …κατεβαίνει σε μέσο όρο ηλικίας, στην Open PitBikes, κατηγορίες που παραδοσιακά ακολουθούν και στηρίζουν τον θεσμό.

Όλα αυτά σε μια πίστα που δεν χρησιμοποιείται για προπονήσεις και προετοιμασία, στην καταξιωμένη πίστα Καρτ των εγκαταστάσεων του Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων (*) ένα γεγονός που αυξάνει το ενδιαφέρον αφού δεν υπάρχουν πρόσφατα δεδομένα που να προδιαγράφουν φαβορί, όλα είναι ανοικτά!

Πληροφορίες, κανονισμοί, ανακοινώσεις, κ.α. στην ειδική ιστοσελίδα του θεσμού (www.minigp.gr) και στην ιστοσελίδα του δυναμικού ΑΡΗΣ ΑΣ (aris.amotoe.gr).

Αποτελέσματα, αμέσως μετά τους αγώνες, στο www.chronotech.gr

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

 ΑΡΘΡΟ 1. ΓΕΝΙΚΑ

Το αθλ. Σωματείο ΑΡΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, με την έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον 2ο & 3ο αγώνα του MiniGP Cup 2017.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 10 Σεπτεμβρίου 2017, στην πίστα Kart του Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους όρους της αντίστοιχης προκήρυξης, και:

-τον αθλητικό νόμο 2725/99 και τις μετέπειτα τροποποιήσεις του

-τον γενικό κανονισμό αγώνων MiniGP (*)

-τον παρόντα ειδικό κανονισμό

-τα πληροφοριακά δελτία που τυχόν θα εκδοθούν.

Για πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα επικοινωνήστε με:

6972244440, e-mail: aris@amotoe.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Έναρξη εγγραφών:                                      Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου

Λήξη εγγραφών:                                          Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, ώρα 22:00.

Δημοσίευση πίνακα συμμετοχών:                 Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου ώρα 09:00

Έλεγχος εξακρίβωσης:                                 Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου από 08:00 έως 09:30

Tεχνικός έλεγχος:                                        Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου από 08:00 έως 09:30

Ενημέρωση αγωνιζομένων:                          Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου από 08:45-09:30, ανά κατηγορία

Εναρξη ελεύθερων δοκιμών:                        Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου: ώρα 09:00

Εναρξη κατατακτήριων δοκιμών:                  Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου: ώρα 10:15

Εναρξη αγώνων                                          Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου: ώρα 12:10

Δημοσίευση αποτελεσμάτων:                       Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου: ώρα 14:30

Απονομή επάθλων:                                     Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου: ώρα 14:45

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Ο εν λόγω αγώνας χαρακτηρίζεται ως «διπλός» με 2 αγώνες που θα διεξαχθούν με χρονική απόσταση τουλάχιστον 1 ώρα ενός από τον άλλο ανά κατηγορία. Οι χρονομετρημένες δοκιμές και μόνο προσμετρούν για την εκκίνηση και στους 2 αγώνες.

Το αναλυτικό ωράριο που ακολουθεί, είναι προσωρινό. Το επίσημο ωράριο θα ανακοινωθεί την 8η Σεπτεμβρίου. Σε περίπτωση μη εκτέλεσης κατηγοριών/αγώνων, ή υπερβολικού αριθμού συμμετοχών ανά κατηγορία, το πρόγραμμα θα τροποποιηθεί ανάλογα και θα δημοσιευθεί, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου ώρα 20:00, στην ιστοσελίδα του Συλλόγου: aris.amotoe.gr αλλά και στο minigp.gr τα  οποία και αποτελούν τον πίνακα ανακοινώσεων του αγώνα μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του όπου και ο Πίνακας ανακοινώσεων μεταφέρεται στον χώρο της Γραμματείας/Τεχν. Ελέγχου στην πίστα.

Οι αθλητές/αθλήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Αθλητικό τους Σωματείο για την συμμετοχής τους. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά μέσω των σωματείων της ΑΜΟΤΟΕ

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πρόεδρος:                                Χριστοδούλου Στέλιος

Mέλη:                                       Στ. Κοσμίδης, Ε. Μικροπούλου

Αγωνοδίκης:                            Πολύκαρπος Νικολάου

Αλυτάρχης:                               Κάθυ Γουέλς

Τεχνικός Έφορος:                     Γιάννης Λαφογιάννης, Κωβαίος Νικήτας

Έκδοση Αποτελεσμάτων:          ΑΡΗΣ ΑΣ – Chronotech

Ιατρική Κάλυψη:                        Ιντερσαλόνικα

 

 

 

ΑΡΘΡΟ 2. Αγωνιστική Διαδρομή

Ο αγώνας θα γίνει στην Πίστα “Kart” του Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων (συντεταγμένες GPS:37.59.10 B – 23.21.52 A) έχει μήκος 980 μ, ελάχιστο πλάτος 9-μ. είναι δεξιόστροφη, με 6 δεξιές στροφές και 5 αριστερές στροφές.

ΑΡΘΡΟ 3.  ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 

Οι κατηγορίες του αγώνα είναι οι εξής:

 

MiniGP 1                   αθλητές 9-13 ετών, αγωνιστικές μοτοσυκλέτες με τροχούς 10’’-12’’, 80-125.ε. 4Τ, 50-90 κ.εκ. 2Τ,  – πορτοκαλί φόντο/μαύροι αριθμοί, έως διψήφιοι.

MiniGP                      αθλητές 13-17 ετών, αγωνιστικές μοτοσυκλέτες με τροχούς 10’’-12’’, 80-160κ.ε. 4Τ, 70-130κ.εκ. 2Τ,  – κόκκινα φόντα/λευκοί αριθμοί, έως διψήφιοι.

KidGP 1                    αθλητές 8 – 10 ετών, αγωνιστικές μοτοσυκλέτες με τροχούς 6,5’’40 κ.εκ. (2Τ) ή έως 90 κ.εκ.(4Τ)  – μαύρα φόντα/λευκοί αριθμοί, έως διψήφιοι.

KidGP                       αθλητές 9 – 12 ετών, αγωνιστικές μοτοσυκλέτες με τροχούς 6,5’’40 κ.εκ. (2Τ) ή έως 90 κ.εκ.(4Τ)  – λευκά φόντα/μαύροι αριθμοί, έως διψήφιοι.

IMR Cup                    αθλητές 18 ετών και άνω, αγωνιστικές μ/τες ενιαίου τύπου Supermoto, τροχούς 12’’, 140-160κ.ε. 4Τ, – μπλέ φόντα/άσπροι αριθμοί, έως διψήφιοι.

Open Pit Bike            αθλητές 18 ετών και άνω, αγωνιστικές μοτοσυκλέτες με τροχούς 12’’, 80-160κ.ε. 4Τ, 70-125 κ.εκ. 2Τ, – κίτρινα φόντα/μαύροι αριθμοί, έως διψήφιοι.

Οι αθλητές/τριες μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο μια μοτοσυκλέτα. Επιτρέπεται η συμμετοχή 2 αναβατών με την ίδια μοτοσυκλέτα αλλά όχι στην ίδια κατηγορία.

 

ΑΡΘΡΟ 3.1 ΕΛΑΣΤΙΚΑ 

Η επιλογή ελαστικών είναι ελεύθερη

 

ΑΡΘΡΟ 4.  ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

– Δικαίωμα συμμετοχής στον Αγώνα έχουν οι κάτοχοι ισχύοντος αθλητικού δελτίου της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε, το οποίο εκδίδεται από Αθλ. Σωματείο της ΑΜΟΤΟΕ (πληροφ. www.amotoe.gr) και κάτοχοι αντίστοιχων διαπιστεύσεων αναγνωρισμένων μοτοσυκλετιστικών φορέων του εξωτερικού οι οποίοι δεν βαθμολογούνται.

– Το δικαίωμα συμμετοχής, ορίζεται

MiniGP- MiniGP1 – KidGP στα 65 €.

IMR Cup, OPEN Pit Bikes στα 85 €.

Οι εκπρόθεσμες συμμετοχές επιβαρύνονται με 20 ευρώ επιπλέον. Στο παράβολο συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται η ασφάλιση του αναβάτη. Το παράβολο επιστρέφεται μόνο αν ο αγώνας αναβληθεί ή ματαιωθεί. Επιστροφές συμμετοχών θα γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν έγκαιρης ειδοποίησης από τους αγωνιζομένους (έως Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 15:00. με e-mail ή SMS). Εάν κατά τον έλεγχο εξακρίβωσης, ο αθλητής δεν ανταποκρίνεται στην δηλωθείσα κατηγορία, μετά από απόφαση των αγωνοδικών, η συμμετοχή θα μεταφέρεται υποχρεωτικά στην κατηγορία που πραγματικά ανταποκρίνεται.

ΑΡΘΡΟ 5.  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

– Οι αναβάτες (ή οι συνοδοί τους), που θα συμμετάσχουν στον αγώνα πρέπει να παρουσιαστούν με τις μοτοσυκλέτες τους στον έλεγχο εξακρίβωσης την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 ώρα 08.00 έως 11:00.

ΑΡΘΡΟ 6.  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ

Η ενημέρωση των αγωνιζομένων, θα γίνει την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στον χώρο της πίστας, στις 9:00-9:30 ανά κατηγορία. Η παρουσία των αγωνιζομένων αθλητών, είναι υποχρεωτική.

ΑΡΘΡΟ 7.  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝΕΠΑΘΛΑ

– Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνεται στον χώρο της πίστας (στην Γραμματεία του αγώνα) 10΄μετά το σήμα τερματισμού των δοκιμών ή των αγώνων.

Οι απονομές στους διακριθέντες θα γίνουν, όλες μαζί στο τέλος των αγώνων. Τα έπαθλα που θα δοθούν είναι: Στον 1ο-2ο-3ο κάθε κατηγορίας κύπελλο, στον 4ο, 5ο,6ο μετάλλιο.

ΑΡΘΡΟ 8.  ΕΝΣΤΑΣΕΙΣΕΦΕΣΕΙΣ

-Οι ενστάσεις πρέπει να υποβάλλονται από τον ίδιο τον ενιστάμενο ή τον κηδεμόνα του. Κάθε ένσταση πρέπει να αναφέρεται σε ένα μόνο θέμα. Το κόστος της ένστασης είναι ίσο με το δικαίωμα συμμετοχής, ενώ το κόστος της έφεσης είναι το διπλάσιο του παράβολου συμμετοχής. Οι ενστάσεις υποβάλλονται:

– για θέμα συμμετοχής αθλητή το αργότερο 20 λεπτά μετά το πέρας του ελέγχου εξακρίβωσης.

– κατά των αποτελεσμάτων εντός 20 λεπτών μετά την δημοσίευση αυτών.

– για τεχνικούς λόγους εντός 20 λεπτών μετά τον τερματισμό του αγώνα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ & ΟΛΕΣ !!

Orario_diplou_2017

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.