Στα πλαίσια της διοργάνωσης του 5ου αγώνα Motocross του πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος, το Serres Offroad Premio διοργανώνει το 2ο Offroad TrackDay στην πίστα motocross του αυτοκινητοδρομίου Σερρών. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αναβάτες, είτε συμμετέχουν στον αγώνα της Κυριακής είτε όχι, αρκεί να  έχουν αγωνιστική License ή δίπλωμα μοτοσυκλέτας, προστατευτική στολή motocross ή enduro, κράνος και offroad μοτοσικλέτα σε καλή κατάσταση. Για τους νεαρούς αναβάτες κάτω των 14 ετών οι οποίοι δεν έχουν αγωνιστική license απαιτείται ενυπόγραφη συγκατάθεση και από τους δύο γονείς. Οι αναβάτες που θα συμμετέχουν θα έχουν δικαίωμα χρήσης των paddock του αυτοκινητοδρομίου με όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις (τουαλέτες, χώροι προσωπικής υγιεινής, πλυντήρια μοτοσικλετών) καθώς επίσης και ρεύμα 220V.Στον χώρο των paddock θα λειτουργούν και τα δύο καφέ του αυτοκινητοδρομίου. Η πίστα motocross θα είναι έτοιμη για αγωνιστική χρήση, με όλα τα απαραίτητα χωματουργικά έργα, σφουγγάρια και αχυρόμπαλες  στα σημεία που απαιτείται, πλαστικά πασαλάκια, κριτές στα δύσκολα σημεία, ασθενοφόρο και γιατρό.

Η πίστα θα είναι στην διάθεση των αναβατών από τις 09:00 έως τις 16:30. Όσοι αναβάτες το επιθυμούν μπορούν να προμηθευτούν από την γραμματεία σένσορα χρονομέτρησης, το αργότερο έως τις 10:00 ώστε να χρονομετρηθούν κατά την διάρκεια των δοκιμών τους. Δυνατότητα χρονομέτρησης θα υπάρχει από τις 12:00 έως τις 15:00.

Στο σημείο χρονομέτρησης θα υπάρχει ρολόι που θα δείχνει τον υπολειπόμενο χρόνο  κάθε group αναβατών. Μετά την ολοκλήρωση του χρόνου χρήσης  κάθε group θα ανακοινώνονται οι χρόνοι των αναβατών στο site www.s-timing.com.  Επίσης στον χώρο των paddock θα υπάρχει σε εμφανές σημείο ρολόι ώστε να μπορούν οι αναβάτες να προετοιμάζονται έγκαιρα.

Το κόστος συμμετοχής είναι 25€/αναβάτη.

Πρόγραμμα

Στις 08:00  στον χώρο της γραμματείας του αυτοκινητοδρομίου θα ξεκινήσει ο γραμματειακός έλεγχος και η παραλαβή του σένσορα χρονομέτρησης για κάθε αναβάτη. Η διαδικασία αυτή θα ολοκληρωθεί στις 10:00.

Στις 09:30 έως στις 09:50 θα γίνει ενημέρωση όλων των παρόντων συμμετεχόντων στους οποίους θα μοιραστεί και αναλυτικό ωράριο για κάθε group αναβατών. Τα group των αναβατών θα χωριστούν με τον εξής τρόπο:

Τα group των αναβατών θα χωριστούν με τον εξής τρόπο:

Group 1

Δίχρονες μοτοσικλέτες από 176 έως 250cc και τετράχρονες μοτοσικλέτες πάνω από 290 έως 450cc

Group 2

Δίχρονες μοτοσικλέτες από 101 έως 144cc και τετράχρονες 176 έως 250cc

Group 3

Δίχρονες μοτοσικλέτες έως 85cc και τετράχρονες έως 150cc

Κάθε group θα έχει στην διάθεσή του 20 λεπτά για την χρήση της πίστας. Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 09:00 κι έχει ως εξής:

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.