Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Βέροιας διοργανώνει την Κυριακή στις 26 Απριλίου το 2ο Φιλικό enduro στο Βέρμιο. Εκκίνηση και τερματισμός στην Πίστα Τριπόταμου. 

Η 2η Φιλική Enduro Βόλτα Βερμίου θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. από την Πίστα Τριποτάμου (Επαρ. Οδος Βεροίας – Σελίου) όπου και θα τερματίσει. Οι αναβάτες θα ξεκινήσουν ανά ομάδες, η διαδρομή είναι περίπου 70 χιλιόμετρων μέσα από μονοπάτια και αγροτικούς δρόμους του Βερμίου. Θα υπάρξει ένας ανεφοδιασμός. Σε κάποια κομμάτια θα υπάρχουν και εναλλακτικές διαδρομές για παν ενδεχόμενο. Το κόστος συμμετοχής είναι 15 euro.

ORANGE DAY 2015
Την ίδια ημέρα η εταιρία Makina Α.Ε θα δώσει την ευκαιρία στους φίλους της μοτοσυκλέτας να δοκιμάσουν όλα τα νέα μοντέλα street της KTM για το 2015 και να γνωρίσετε από κοντά την νέα οικογένεια KTM ADVENTURE.

photo.php

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.