Εκατοντάδες μοτοσυκλετιστές και φίλοι συγκεντρώθηκαν στο Glen Helen Raceway στις 5 Δεκεμβρίου για άλλη μια φορά να τιμήσουν και να γιορτάσουν τη ζωή του εκλιπόντα, μεγάλου Kurt Caselli … Η δεύτερη ετήσια εκδήλωση είχε μεγάλη προσέλευση με τις πρόσφατες βροχές της Νότιας Καλιφόρνιας να εξασφαλίζουν ιδανικές συνθήκες οδήγησης.

60089bfd39c4e90e37ccd64af3e7cb70_XL

Μια μακρά και προκλητική off-road διαδρομή που σχεδιάστηκε από τον Ivan Ramirez, Erek Kudla και Quinn Cody μέσα στους λόφους του Glen Helen. Ο συνδυασμός των τεχνικών τμημάτων επαινέθηκε από όλους.

Ο Πρόεδρος της KTM Βόρειας Αμερικής, Jon-Erik Burleson σχολίασε ότι ήταν το καλύτερο single-track.

Nancy-Caselli_MG_4234

Αξιόλογα ονόματα αναβατών βρέθηκαν στην εκδήλωση όπως ο Toby, Norman, Robby Bell, Colton Haaker, Wil Hahn, ο Josh Strang και ο Geoff Aron. Αστέρια του Supercross όπως ο Davi Millsaps και ο Andrew Short, αλλά και ερασιτέχνες του motocross όπως ο Ryder DiFrancesco ήταν επίσης παρόντες γιορτάζοντας τη μνήμη του Kurt Caselli.

Αναμνηστικά Αγώνων του Kurt Caselli και από τους συναδέλφους τους φίλους και τους αναβάτες ήταν για σιωπηλή δημοπρασία . - See more at: http://enduro21.com/index.php/component/k2/item/2353-2nd-annual-caselli-ride-day-at-glen-helen#sthash.hEPoIQTi.dpuf

Αναμνηστικά Αγώνων του Kurt Caselli από τους συναδέλφους, φίλους ήταν για σιωπηλή δημοπρασία

Μετά από σιωπηλή δημοπρασία για το  Caselli Ίδρυμα Kurt, η εκδήλωση συνεχίστηκε με τον γύρο από την πίστα motocross στη μνήμη του Kurt – πάντα ένας συγκινητικός φόρο τιμής για το KC66.

«Σημαίνει πολλά για μένα ,» είπε η μητέρα του Kurt, Nancy Caselli. «Ζεσταίνει την καρδιά μου – όλη η αγάπη και η υποστήριξη. Τόσοι πολλοί άνθρωποι … κάθε μέρα έχω νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σημειώσεις σχετικά με το πώς ο Kurt επηρέασε τις ζωές των ανθρώπων. Πρέπει να είναι περήφανος για αυτό που κάνουμε. Σημαίνει πολλά προσωπικά για μένα, καθώς και για το ίδρυμα που ξεκινήσαμε προς τιμήν του για να κάνει την οδήγηση ασφαλέστερη για τους ανθρώπους από τις μικρές τοπικές εκδηλώσεις εως και στους μεγάλους αγώνες. Η αγάπη είναι εκπληκτικό πράγμα. «

τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Kurt Caselli Ίδρυμα

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Kurt Caselli Ίδρυμα

Η εκδήλωση έδωσε επίσης την ευκαιρία στο  Caselli Ίδρυμα Kurt να αναδείξει την πρόοδο που έχει σημειώσει το πρώτο έτος. Επικεντρώθηκε στην «προστασία και την υποστήριξη της ζωής των off-road αναβατών,« το Ίδρυμα έχει ήδη συγκεντρώσει ένα εντυπωσιακό κατάλογο των επιτευγμάτων, η οποία συμπεριλαμβάνει πολυάριθμες εκδηλώσεις συλλογής κεφαλαίων, την ευαισθητοποίηση σε θέματα ασφάλειας σε αγώνες off-road, σε συνεργασία με τον αστερίσκο Κινητή Ιατρική Μονάδα για την παροχή πιο προηγμένου ιατρικού εξοπλισμού, για τη θέσπιση προγράμματος υποτροφιών για τους αναβάτες, και φυσικά, την εφαρμογή πολλών νέων μέτρων ασφάλειας στο SCORE Baja 1000.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Caselli Ίδρυμα Kurt και τα επιτεύγματά του, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  www.KurtCaselli.com .

Πηγη: enduro21

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.