Η ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ “ENDURO OLYMPOS” ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ

Η ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ “ENDURO OLYMPOS” θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 την 2η εντουροβολτα Ολύμπου <<Χαριτίνη>> με εκκίνηση και τερματισμό στους Γόννους Λάρισας. (βρίσκεται 6 χιλ. απο την διασταύρωση των Τεμπών).

afisa bolta

Ως ελάχιστη προσφορά της λέσχης μας »ΟΛΑ» τα »ΕΣΟΔΑ» της εκδήλωσης, θα διατεθούν για την »ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ» του έργου του Συλλόγου »ΠΙΣΤΗ» (Παιδιών με Αιματολογικά Ογκολογικά προβλήματα του Νοσοκομείου Παίδων »Αγία Σοφία»- www.pisti.gr).

Η διαδρομή 100+χλμ. μαγικών μονοπατιών εναλλασσώμενου εδάφους που φτάνει σε υψόμετρο τα 1700μ. είναι ΑΠΑΙΤΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ. Όσον αφορά τους λιγότερο έμπειρους αναβάτες δεν έχουν παρά να ακολουθήσουν την διαδρομή με σήμανση HOBBY, η οποία είναι παράλληλη και εφαπτόμενη με την διαδρομή της εντουροβόλτας, αποφεύγοντας τα δύσκολα περάσματα. Διαδρομή HOBBY δεν θα υπάρχει απο τον ανεφοδιασμό και μετά.(55 χιλιομετρο).

Θα υπάρχει σήμανση που θα δίνει την δυνατότητα συντόμευσης της διαδρομής προς τον ανεφοδιασμό και τερματισμό για όσους το επιθυμούν περιορίζοντας έτσι την χιλιομετρική απόσταση. Οι αναβάτες θα έχουν έτσι την επιλογή του βαθμού δυσκολίας της διαδρομής τους ανάμεσα σε HOBBY, ENDURO OLYMPOS, SUPER PRO. Η διαδρομή SUPER PRO απευθύνεται μόνο στους πολύ έμπειρους αναβάτες. Βοήθειες θα υπάρχει μόνο στα πολύ δύσκολα κομμάτια.

Ο ανεφοδιασμός θα γίνει στα 55χλμ. της διαδρομής και σε υψόμετρο 1100μ. και θα είναι υποχρεωτικός για όλες τις μοτοσυκλέτες. Στο σημείο εκείνο θα δίνεται η δυνατότητα εξόδου απο την διαδρομή της εντουροβόλτας για όσους το επιθυμούν. Οι αναβάτες που θα συνεχίσουν θα διανύσουν 50 χιλιόμετρα ακόμα απολαυστικού εντουρο μέσα σε Οξιές και Έλατα.

Υποχρέωση όλων τον συμμετεχόντων είναι, να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις ΠΡΙΝ την εντουροβόλτα για τη σωματική τους υγεία το οποίο θα το δηλώνουν με υπεύθυνη δήλωση τους στη γραμματεία πριν την εκκίνηση.

Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να φέρουν πλήρη εξοπλισμό enduro καθώς και ένα έχουν τις μοτοσυκλέτες τους σε καλή μηχανική κατάσταση και με καινούρια ελαστικά για την ομαλή διέλευση τους μέσα στα μονοπάτια.

Στην αφετηρία και στον ανεφοδιασμό θα υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης καινούριων ελαστικών αλλά και επισκευής για όσους το επιθυμούν.

Οι μοτοσυκλέτες που θα ακινητοποιηθούν κατά τη διάρκεια της εντουροβόλτας (ελαστικά, καύσιμα, μηχανική βλάβη) θα περισυλλέγονται απο εμάς μετά και τον τερματισμό του τελευταίου συμμετέχοντα.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10.00 πμ.. Στο 55 χιλιόμετρο που θα είναι ο ανεφοδιασμός (εκεί θα δοθούν σνακ, νερό, φρούτα) θα υπάρχει ΠΟΡΤΑ ΧΡΟΝΟΥ που ορίζεται στις 15.30μ.μ. Ο χρόνος τερματισμού θα είναι μέχρι τις 18.30 μ.μ. Συνεπώς θα απαγορεύεται η διέλευση των μοτοσυκλετών στα μονοπάτια έπειτα απο το όριο χρόνου της πόρτας.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να δίνουν τα μπιτόνια ανεφοδιασμού τους στην γραμματεία εως τις 10.45 π.μ.

Ελάχιστο κόστος συμμετοχής ορίζεται το ποσό των 15ΕΥΡΩ το οποίο θα μπορεί να κατατεθεί εως 30 Σεπτεμβρίου στον Αριθμό Λογαριασμού του Συλλόγου ΠΙΣΤΗ (ALFA BANK 130002002008236, IBAN GR9501401300130002002008236) με ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ 2η εντουροβόλτα Ολύμπου και ονοματεπώνυμο. Οι υπόλοιποι θα έχουν την δυνατότητα καταβολής του κόστους συμμετοχής στην γραμματεία εκείνη την ημέρα.

Όλοι οι συμμετέχοντες μετά απο υπεύθυνη δήλωση που θα συμπληρώσουν στην γραμματεία θα παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής καθώς και το αναμνηστικό μπλουζάκι της εντουροβόλτας.

Οι φίλοι που θα έρθουν απο μακριά και θα χρειαστούν ξενοδοχεία-καταλυματα μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο πληροφοριών (ΜΑΝΤΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ 6949629666).

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους να σας δείξουμε τα απίστευτα μονοπάτια του Ολύμπου που θα ικανοποιήσουν και τον ποιο απαιτητικό αναβάτη ανά την Ελλάδα συμβάλλοντας έτσι στον Ιερό σκοπό για τον οποίο είναι αφιερωμένη η Φετινή Βόλτα.

Τηλ. Πληροφοριών Εντουροβόλτας ΡΙΖΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ- 6987022866,
ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ- 6977915422,
ΜΑΝΤΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ- 6949629666,
ΠΙΣΚΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ- 6936914416.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.