Οι enduro team Αλιστράτης μετά από πολύμηνη περιπλάνηση σε μία παρθένα περιοχή καταφέραμε να ανοίξουμε καινούργια μονοπάτια μέσα σε πυκνή βλάστηση, δασώδεις περιοχές και γυμνές κορφές, που ξεπερνούν τα 1500 μέτρα υψόμετρο, θέλοντας να αναδείξουμε τις ομορφιές του τόπου μας, το φυσικό τοπίο και τούς ιστορικούς τόπους διοργανώνουμε μια enduroβόλτα για χωμάτινες μοτοσικλέτες.

Η διαδρομή είναι βγαλμένη από έμπειρους εντουράδες.

Η εκκίνηση θα γίνει από το δημοτικό γήπεδο Αλιστράτης και ώρα 10 π.μ.

Η διαδρομή είναι 75 χλμ με διάφορες εναλλαγές τοπίων θα χωρίζετε σε hobby και pro για να ικανοποιήσει όλους τους αναβάτες.

Θα υπάρχει ανεφοδιασμός στα 40χλμ., με κρουασάν και νερό.

Οι αναβάτες είναι υποχρεωμένοι να φέρουν πλήρη εξοπλισμό enduro για την δική τους ασφάλεια.

Η συμμετοχή θα είναι 15 ευρώ.

Μετά το τέλος της διαδρομής θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο στους συμμετέχοντες.

Τηλ επικοινωνίας: 6973040124 Γιάννης – 6999553545 Σήφης – 6976102494 Δημήτρης – 6948210148 Χρόνης…

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.