2η ENDURO-ΒΟΛΤΑ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ.

Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Βελβεντού διοργανώνει και φέτος την 2η Enduro-Βόλτα στα πανέμορφα βουνά των Πιερίων την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015.

Η διαδρομή θα είναι 80 χιλιόμετρα με το 70% αυτών να είναι μονοπάτια. Θα υπάρξουν εναλασσόμενα τερέν, που θα «γεμίσουν» ακόμα και τους πιο απαιτητικούς αναβάτες.

Θα υπάρξει ανεφοδιασμός στο μέσο της όπου θα δοθούν σνακς και νερό.

Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στης 10:00πμ απο την πίστα του συλλόγου, δίπλα στο κέντρο ΜΕΤΟΧΙ.(Μπαίνοντας στο χωριό θα υπάρχει σήμανση που θα σας οδηγήσει στον χώρο).

Το κόστος συμμετοχής θα είναι 15 ευρώ και θα περιλαμβάνει αναμνηστικό και γεύμα.

Μείνετε συντονισμένοι για λεπτομέρειες και πληροφορίες!!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ:6936907831

endurobolta belbentou 2015

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.