Ο Όμιλος Δικυκλιστών Κοζάνης διοργανώνει την 27η Πανελλήνια συγκέντρωση Enduro. Ετοιμάστε της μηχανές σας. Enduro, ΜΧ, On-Off γιατί έχουμε πολλά να σας δείξουμε. Χωμάτινα και ασφάλτινα εκδρομικά, μονοπάτια, light και hard διαδρομές είναι τα ελάχιστα που περιλαμβάνει το πρόγραμμά μας.

ODIKO-AFISA-2017

Ο χώρος της συγκέντρωσης θα είναι στο ΑΛΣΟΣ Βελβενδου Κοζάνης.

Στον χώρο της συγκέντρωσης θα λειτουργεί ψησταριά , με λογικές τιμές για την σίτιση σας, καθώς και cafe-bar για τους καφέδες και τα ποτά σας, ενώ για την ημερήσια μουσική σας διασκέδαση θα γίνουν συναυλίες ,τα ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ την Παρασκευή και το Σάββατο τους GROOVY VIBES και τους COZA MOSTRA

Ένας  πολύ μεγάλος χώρος το camping μέσα στη φύση με αρκετά δέντρα για την σκίαση του κατασκηνωτή.

Το Σάββατο το πρωί θα παργαματοπιοιθη η χωμάτινη βόλτα (50 χλμ περίπου ) στα Πιέρια Όροι και για αυτούς που δεν θα μπορέσουν να βρίσκονται στον χώρο της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ το Σάββατο το πρωί ή ακόμα και αυτοί που θα ήθελαν να την ξανακάνουν την διαδρομή θα επαναληφθεί την Κυριακή το πρωί.

Κάποια video από τα μονοπάτια που θα περπατήσουν οι endurades:

Όσο για τους ασφάλτινους που θέλουν να γνωρίσουν τα μέρη μας η εκδρομή θα γίνει το Σάββατο ,περίπου 200 χλμ θα είναι η βόλτα στις γύρο περιοχές μας

Για τι ώρες εκκίνησης για το ENDURO και για το εκδρομικό STREET θα ενημερωθείτε εντός του camping όπως για της διαδρομές που θα ακολουθήσετε και για όποια άλλη πληροφορία.

Οι fun του MOTOGP θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα ελευθέρα δοκιμαστικά ,της κατατακτήριες και τους αγώνες MOTO3 MOTO2 MOTOGP του MISANO στην Italia εντός του χώρου όπου θα υπάρχει η κάλυψη του αγώνα.

Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφικό υλικό από την προετοιμασία του χώρου, από τα μονοπάτια από την ασφαλτινη βόλτα και από τις συναυλίες θα ανεβαίνουν στην σελίδα του συλλόγου στο facebook: https://www.facebook.com/groups/51760806828/?ref=bookmarks

Για αυτούς που δεν προτιμούν το camping υπάρχει διαθέσιμο ξενοδοχείο το ΑΓΝΑΝΤΙ στην έξοδο ΒΕλβεντου πηγαίνοντας προς Καταφυγι.

ΑΓΝΑΝΤΙ τηλέφωνο για κρατήσεις : 2464 049002

Οι τιμές εισόδου για την 27ή Πανελλήνια Συγκέντρωση Enduro και για τις 4ης μέρες θα είναι ίδιες και είναι οι εξής:

Οδηγός με κάρτα ΜΟΤΟΕ και ενεργό μέλος του ΟΔΙΚΟ για το 201720,00€
Οδηγός χωρίς κάρτα25,00€
Συνοδηγός10,00€
Επισκέπτης  Παρασκευής  (δεν περιλαμβάνει σακούλα με αναμνηστικά)7,00€
Επισκέπτης Σαββάτου  (δεν περιλαμβάνει σακούλα με αναμνηστικά)10,00€

Στη  Στην είσοδο θα δίνεται και η σακούλα με τα καθιερωμένα αναμνηστικά (μπλούζα, κονκάρδα, έντυπο υλικό κτλ.)

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.