Στο ‘Αλσος Βελβεντουύ θα πραγματοποιηθεί η 27η Πανελλήνια Συνάντηση Enduro στις7 έως 10 Σεπτεμβρίου 2017.

6o filiko enduro kakabos

Στο Άλσος Βελβεντού θα πραγματοποιηθεί, από 7 έως 10 Σεπτεµβρίου 2017, η 27η Πανελλήνια συνάντηση Enduro η οποία προσελκύει κάθε χρόνο αναβάτες και θεατές απο όλη την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα εκτός από «εντουροδιαδρομές», στα βουνά της ευρύτερης περιοχής του Βελβεντού, θα περιλαμβάνει συναυλίες με γνωστά συγκροτήματα, καθώς κι άλλες ενδιαφέρουσες δράσεις.

Λ. Ιωαννίδης

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.