Τα τελευταία χρόνια το 24MX ALESTREM είναι η πρώτη μεγάλη αναμέτρηση στο χώρο του EXTREME ENDURO με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου να ρίχνονται στην μάχη για την πρώτη νίκη της χρονιάς.

Η πέμπτη έκδοση του ALESTREM φιλοδοξεί να χαρίσει έντονες συγκινήσεις σε ένα σκληρό διήμερο αγώνα. Το Σάββατο οι 534 αναβάτες θα αγωνιστούν στις πρώτες δυο δοκιμασίες το Mitas Xtrem Test και τον πρόλογο που θα καθορίσει ποιοι και με ποια σειρά θα αγωνιστούν στο κύριο γεγονός της Κυριακής.

Ο Roman Mario θέλει να επαναλάβει την περσινή του επιτυχία γνωρίζοντας ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Κυριότεροι του αντίπαλοι οι Βρετανοί Walker Jonny και Jarvis Graham, ο Νοτιοαφρικανός Young Wade και ο Γερμανός Lettenbichler Manuel.

Ο Walker Jonny μετά από μία άτυχη χρονιά που είχε έναν τραυματισμό επιστρέφει γνωρίζοντας καλά τα μυστικά του ALESTREM καθώς έχει κερδίσει τις δυο πρώτες εκδόσεις του αγώνα, άλλα δημιουργώντας ερωτήματα για τον βαθμό ετοιμότητας του.

Ο γερόλυκος Jarvis Graham σίγουρα δεν θα εντυπωσιάσει στις δυο πρώτες δοκιμασίες και θα προσπαθήσει άπλα να βρεθεί σε μία καλή σειρά εκκίνησης για την επομένη μέρα που εκεί θα μετρήσει η εμπειρία του.

Ο Νοτιοαφρικανός Young Wade έχοντας πάρει σημαντικές νίκες την προηγούμενη χρονιά ψάχνει στην νότια Γαλλία την πρώτη του νίκη, ενώ ο Γερμανός Lettenbichler Manuel βρίσκετε σε ανοδική πορεία και αν καταφέρει να κάνει σωστή κατανομή των δυνάμεων του έχει πολλές πιθανότητές για κάτι κάλο.

Μαζί τους οι πάντα ποιοτικοί και επικίνδυνοι Gutzeit Blake, Karlsson Eddie, Marpinard Yannick, Bury Paul, Walkner Michael, Josu Artola και Schranz Thomas, ενώ ο Alfredo Gómez που πιθανότατα θα αγωνιζόταν στον αγώνα αναρρώνει μετά τον τραυματισμό του από το Superenduro της Γερμανίας που έβγαλε τον αγκώνα του.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.