Η Husqvarna Motorcycles βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εκτός δρόμου Team Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing.

husqvarna factory racing off road team

Αυτή η ομάδα περιλαμβάνει τους Josh Strang, Andrew Delong, Jacob Argubright, Mike Brown, και το νεότερο μέλος της ομάδας Colton Haaker. Ο Tim Weigand ηγείται της ομάδας και είναι ενθουσιασμένος για την επερχόμενη σεζόν. Τα παιδιά είναι πολύ ευχαριστημένοι με τα νέα μοντέλα της εταιρίας και οι δυνατότητες είναι πολλές για την φετινή χρονιά.

Josh Strang-GNCC AMA National Enduro Series με FC 450
Andrew Delong-GNCC AMA National Enduro Series με FC 350
Jacob Argubright-AMA National Hare, Hound, και AMA National Western Hare Scramble
Mike Brown – Endurocross με FC 250
Colton Haaker- Endurocross, Super Enduro World Championship και επιλεγμένους αγώνες EXTREME

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.