Το Monster Energy AMA Supercross 2016, ξεκίνησε με τον αναβάτη της Rockstar Energy Racing Husqvarna, Jason Anderson να κερδίζει για πρώτη φορά στα 450SX μπροστά σε 45.050 θεατές στο Angel Stadium. 

Anderson

450 SX
Στα 450 SX την εκκίνηση την παίρνει ο Justin Barcia, ακολουθούμενος απο Stewart, Andersion, Dungey, Pourcel. Ο Anderson χώνετε ανάμεσα απο Barcia και Stewart, μια σειρά από περάσματα σε μόνο δύο γύρους, ενώ ο Dungey χτυπάει τον Stewart με την κόκκινη σημαία να κυματίζει διακόπτοντας τον αγώνα. Στην εκκίνηση και πάλι του αγώνα μπροστά οι Seely, Tomac, Barcia και Dungey για δύο γύρους με τον Stewart να μήν είναι στην εκκίνηση. Μετά από τέσσερις γύρους οι θέσεις παραμένουν αμετάβλητες, Seely, Barcia, Tomac, Dungey, Canard, Anderson, Reed, Brayton, Roczen. Στον 5ο γύρο ο Dungey πέφτει σε μία προσπάθεια να κλείσει τον Canard, ο οποίος θυμωμένα περνάει τον Tomac και απο την τρίτη θέση κυνηγάει τους Seely και Barcia. Στον 8ο γύρο Canard και Anderson περνάνε τον Barcia και Tomac, με τον Anderson να περνάει και τον Canard. Στον δέκατο γύρο οι θέσεις είναι, Seely, Andserson, Canard, Tomac, Barcia, Reed, Dungey, Roczen. Στον 14ο γύρο ο Anderson περνάει στην πρώτη θέση μέχρι και την καρό σημαία. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Dungey περνώντας στον τελευταίο γύρο τον Seely που έμεινε στην τρίτη θέση. Στην τέταρτη θέση ο Eli Tomac, στην πέμπτη θέση τερμάτισε ο Κen Roczen με μία κακή εκκίνηση που είχε. Την εξάδα έκλεισε ο Chad Reed, που και αυτός δεν είχε κάνει καλή αρχή.

Αποτελέσματα 45SX:450

Βαθμολογία 450SX:Schermata-2016-01-10-alle-07.15.33

250Lites Δύσης
Στην κατηγορία της Δύσης στην εκκίνηση είχαμε τους Nelson, Smith, Martin και Webb. Στον τρίτο γύρο είχαμε μάχη με τους Osborne και Webb όπου κατάφεραν να βρίσκονται στην τρίτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα και να κυνηγούν τον Nelson. O Savatgy ενώ ήταν στην 5η θέση  συγκρούστηκε με τον Craig με αποτέλεσμα και οι δύο να χάσουν θέσεις. Μετά από 5 γύρους ο Nelson στην πρώτη θέση ακολουθούμενος απο τους Webb, Smith, Osborne και Decotis. Στον 7ο γύρο ο Nelson συνεχίζει να ηγείται, αλλά Webb, μειώνει το χάσμα, με τον Osborne να ανεβαίνει στην τρίτη θέση και τον Decotis στην τέταρτη. Στις πίσω θέσεις πολλές πτώσεις και λάθη. Με 5 γύρους να απομένουν ο Webb είναι έτοιμος να κάνει την επίθεση, αλλά ο Nelson κάνει ένα λάθος και ανοίγει την πόρτα στον Cooper Webb να πάει ολοταχώς για την πρώτη του νίκη στη σεζόν αφήνοντας δεύτερο τον Nelson. Στην τρίτη θέση ο Osborne, στην τέταρτη ο Decotis, στην πέμπτη ο Smith και στην έκτη ο Alex Martin.

Αποτελέσματα 250 Δύσης:250

Βαθμολογία 250 Δύσης:Schermata-2016-01-10-alle-07.06.03

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.