Στις 17 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το Monster Energy Cup στο Las Vegas με όλους τους αστέρες του motocross.

monster energy cup

Το Monster Energy Cup 2015 έχει νέο σχεδιασμό εμπνευσμένο από τον Ricky Carmichael. Η έμπνευση του σχεδιασμού του Carmichael αποτελείται από κομμάτια πίστας Supercross και motocross σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο σχεδιασμό πίστας στον κόσμο.

Το Monster Energy Cup χαρίζει το ποσό των 250.000$ για τον νικητή και μια επιταγή των 100.000$ για κάθε οδηγό που κερδίζει ένα γύρο, αν κερδίσει και τους τρεις στο Main Event θα πάρει 1 εκατομμύριο $.

Σημειώστε ότι η λίστα των αναβατών για το Monster Energy Cup δεν έχει κλείσει ακόμα. Φυσικά ο Marvin Musquin είναι εκτός λόγω τραυματισμού, και διαπιστώνουμε ότι ακόμα ο Gautier Paulin δεν είναι στη λίστα για ένα μικρό τραυματισμό. Ο Chad Reed θα συμμετάσχει με τη Yamaha, και ο Tomac, πιθανώς Θα κάνει την παρουσίαση με τα πράσινα. Δείτε παρακάτω τη λίστα συμμετοχών και μην ξεχνάτε ότι ο Davi Millsaps είναι ο περσινός πρωταθλητής.

Monster Energy Cup – Λίστα συμμετοχών:
Davi Millsaps 1 KTM
James Stewart 7 SUZUKI
Justin Barcia 51 YAMAHA
Ryan Dungey 5 KTM
Ken Roczen 94 SUZUKI
Trey Canard 41 HONDA
Chad Reed 22 YAMAHA
Blake Baggett 4 SUZUKI
Jason Anderson 21 HUSQVARNA
Shane McEelrath 30 KTM
Dean Wilson 15 KTM
Broc Tickle 20 SUZUKI
Justin Brayton 10 KTM
Andrew Short 29 KTM
Weston Peick 28 YAMAHA
Wil Hahn 54 KAWASAKI
Christian Craig 38 HONDA
Kyle Chisholm 11 KAWASAKI
Jake Weimer 12 KAWASAKI
Zach Osborne 16 HUSQVARNA
Justin Hill 36 KTM
Aaron Plessinger 23 YAMAHA
Martin Davalos 49 HUSQVARNA
Christophe Pourcel 377 HUSQVARNA
Thomas Hahn 47 HONDA
Kyle Cunningham 45 SUZUKI
Chris Blose 101 KAWASAKI
Anthony Rodriguez 48 YAMAHA
Vince Friese 55 MCR
Mike Alessi 800 MCR
Kyle Partridge 71 HONDA

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.