Δελτίο τύπου

Νέα χρονιά, νέα πρόσωπα, διπλές συγκινήσεις !

Σε πείσμα των καιρών οι οποίοι περιορίζουν την ανάπτυξη, το πολυσυζητημένο MiniGP Cup συνεχίζει την αναπτυξιακή του πορεία η οποία έχει προσδώσει πολλές νέες και ικανές αθλητικές προσωπικότητες στον ελληνικό μοτοαθλητισμό.

Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς θα διεξαχθεί στο θεματικό Kartodromo στην περιοχή των Αφιδνών, με αρκετούς από τους ήδη γνωστούς και επιτυχημένους πρωταγωνιστές του αλλά και νέα, δροσερά πρόσωπα παιδιών που θα πάρουν τον «βάπτισμα του πυρός και θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.

Μαζί τους και τα αποφασισμένα μεγάλα «παιδιά» του IMR Cup και της κατηγορίας ΟΡΕΝ που εκτός της στήριξης στον θεσμό θα προσφέρουν, αναψυχή στους ίδιους και υγιή ανταγωνισμό στους θεατές.

Ο αγώνας θα γίνει στην Πίστα “Kartodromo” στις Αφίδνες Αττικής (Συντεταγμένες GPS: 38°10’45.28″ B 23°51’17.65″ E) , έχει μήκος 1100 μ, ελάχιστο πλάτος 8-12μ,, είναι δεξιόστροφη, με 8 δεξιές στροφές και 5 αριστερές στροφές.

Οι συγκινήσεις είναι εξασφαλισμένες και μάλιστα σε διπλή δόση (!) αφού από το 2018 οι αγώνες του MiniGP Cup θα έχουν από 2 σκέλη σε κάθε κατηγορία, για αυτό, σπεύσατε!!

Ειδικός κανονισμός και πρόγραμμα ΕΔΩ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.