Η Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ολυμπίας (Α.Ο.Λ.Μ.Ο.) μετά από επτά χρόνια αναβίωσε στην περιοχή της λίμνης Καϊάφα του Δήμου Ζαχάρως στο Ν. Ηλείας τον γνωστό στους παλαιούς αναβάτες και θεατές, αγώνα Scramble Καϊάφα με το χαρακτηριστικό αμμουδερό τερέν.

1506702_10152823206663802_805480710350296028_n

Οι καιρικές συνθήκες μπορεί να ήταν ιδανικές την μέρα του αγώνα αλλά οι βροχές των τελευταίων ημερών δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των αναβατών καθώς γέμισαν με παγίδες την διαδρομή και έκαναν το τερέν πολύ βάρη. Η οργάνωση ήταν εξαιρετική και πολύ προσεγμένη με πολλούς κριτές ικανοποιώντας τους συμμετέχοντες.

Οι πολλές και ποιοτικές συμμέτοχες με τον τοπικό Δημήτρη Κοντολέτα αλλά και οι πρώτες εμφανίσεις των, Γιάννη Τρίγκα και Κίμωνα Καράμπελα με ΒΕΤΤΑ καθώς και του Μιχάλη Ντουζένη με ΗΟNDA, με τον πάντα ποιοτικό Κυριάκο Κόττη να είναι τα κεντρικά πρόσωπα ενός αγώνα που προσέλκυσε πολλούς θεατές.

Νικητής του αγώνα και της κατηγορίας champion ο Δημήτρης Κοντολέτα σε ένα γνώριμο τερέν για αυτόν δείχνοντας ότι είναι απολυτά έτοιμος για τον αγώνα της Χαλκίδας. Στην δεύτερη θέση του αγώνα και της κατηγορίας ο Τρικαλινός Γιάννης Τρίγκας που θέλησε να δοκιμάσει το νέο του όπλο για την νέα χρονιά. Τρίτος ο Κυριάκος Κόττης που βρίσκεται πάντα μέσα στους πρωταγωνιστές. Τον ακολούθησαν οι Κίμωνας Καράμπελα και Μιχάλης Ντουζένης με τα νέα τους μηχανάκια σε μια από τις ελάχιστες φορές που φέτος θα βρεθούν αντίπαλοι σε κατηγορία. Έκτος ο Αλέξανδρος Καρανάσης.

Στην S1 δόθηκαν οι μεγαλύτερες μάχες. Νικητής ήταν ο Βλάσης Κόρκας, με δεύτερο τον Ντούνη Δημήτρη που προσπάθησε στους τελευταίους γύρους να κλέψει την νίκη, τριτος ο Ανδρεάς Θεοδώρου ακολουθούμενος από τους Μπαντούνα Ανδρεά. Πέμπτος ο άτυχο Θανάση Βούλγαρη που στον δωδέκατο γύρο είχε μία πτώση με τραυματισμό ενώ βρισκόταν πρώτος.

Στην S2 o τοπικός Κονδυλόπουλος Διονύσης πήρε μια άνετη νίκη με τους Μαρίνο Χάλα και Γιώργο Κυπραίο να τον ακολουθούν.

Στην senior ο Σπύρος Σταματόπουλος ήταν ο νικητής με τους Γιώργο Μπούσδα και Νικόλαο Τσάνα να συμπληρώνουν το βάθρο.

Ο επόμενος αγώνας του θεσμού είναι στις 5 Απριλίου από τον Α.ΜΟ.Σ στην Σπάρτη.

Αποτελέσματα Εδώ.

Γυρολόγια Εδώ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.