Σίγουρα ο αριθμός των συμμετοχών ήταν μικρός και προβλημάτισε στον εναρκτήριο αγώνα του πρωταθλήματος ENDURO Βορείου Ελλάδος που διεξήχθη παράλληλα με τον δεύτερο αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στις Σερρες, καθώς από τις 46 συμμετοχές αν αφαιρεθούν οι 6 της HOBBY και οι 4 της EXPERT απομένουν μόνο 36.

Στις 3 κύριες κατηγορίες επικράτησαν τα φαβορί με τους Νίκο Ιγνατιάδη, Δημήτρη Βαρσάμη και Άγγελο Συμεωνίδη να παίρνουν την νίκη σε E1, E2 και Ε3. Στην κατηγορία SENIOR ο M.O.Φ. πήρε την νίκη με τον Πασχαλίδη ενώ στην HOBBY ο (Leo bel) Λεωνίδας Βελισσαρίδης. Νικητής στην άτυπη γενική ο Δημήτρης Βαρσάμης.

e1

Στην E1 ο Νίκος Ιγνατιάδης ήταν ο νικητής κερδίζοντας όλες τις ειδικές με τους Θεσσαλονικιούς Δημήτρη Καριώτη και Παύλο Ψαρά να να τον πλαισιώνουν στο βάθρο. Πίσω τους τερμάτισαν οι Ευθύμιος Ποδαράς και Γιώργος Δαουλτσής.

e2

Στην E2 ο Δημήτρης Βαρσάμης έδειξε εξαρχής ποιος θα είναι το αφεντικό κάνοντας μια διαφορά στις πρώτες δυο ειδικές, πίσω του όμως έξι αναβάτες έδωσαν μάχες για τις υπόλοιπες δυο θέσεις του βάθρου. Αν και Βλαντιμίρ Ολέβσκι με τον Γιώργο Νταλιμπίρα έδειχναν ότι θα επικρατήσουν, οι Νίκος Παπαγιάννης και Ανδρέας Τσανασίδης είχαν διαφορετική άποψη ανεβαίνοντας στο δεύτερο και τρίτο σκαλί του βάθρου. Καταστροφικά τα δυο περάσματα της ENDURO για τον Βλαντιμίρ Ολέβσκι που τελικά τερμάτισε τέταρτος, ενώ ο Γιώργος Νταλιμπίρας συμμετείχε περισσότερο για να στηρίξει τον αγώνα και λιγότερο για μια διάκριση, καθώς τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει ενοχλήσεις από παλαιότερους τραυματισμούς. Έκτος τερμάτισε ο Μιχάλης Χατζιπαυλίδης 2,5 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Κώστα Γκόσκινο, που αν και βρισκόταν 27 δευτερόλεπτα πίσω από τον δεύτερο Παπαγιάννη έμεινε τελικά εκτός εξάδας.

e3

Στην Ε3 ο Άγγελος Συμεωνίδης αν και έχασε αρκετό χρόνο στην πρώτη ειδική cross, κατάφερε να είναι εύκολα ο νικητής κερδίζοντας όλες τις υπόλοιπες ειδικές στην κατηγορία. Ο ακρίτας Δήμος Γκαϊδατζής μπορεί να απέχει τα τελευταία χρόνια από τους αγώνες αλλά απέδειξε ότι είναι ακόμα ένας πολύ υπολογίσιμος αναβάτης. Ο Χρόνης Τασχουνίδης είναι σαν το παλιό καλό κρασί που ωριμάζει και δεν χαλάει. Προτίμησε να ριχτεί στην μάχη της Ε3 παρά να αγωνιστεί στην SENIOR που θα ήταν σίγουρα μέσα στους πρωταγωνιστές. Ο Σταύρος Κλιάμπας είναι καλός γνώστης της περιοχής και ένας γρήγορος αναβάτης αντιμετώπισε προβλήματα ρυθμού, καθώς η συμμετοχή μόνο στα PRΕMIO δεν τον βοήθησε στην πρώτη του εμπλοκή σε έναν κανονικό αγώνα ENDURO. Την εξάδα συμπλήρωσαν οι επίσης Σερραίοι.

senior

Ο Μιχάλης Πασχαλίδης μετά τις πολύ καλές του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα scramble δυτικής Μακεδονίας, ξεκίνησε νικηφόρα στην SENIOR. Δεύτερος τερμάτισε ο Κώστας Ιωαννίδης σε έναν συνετό αγώνα χωρίς υπερβολές, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Δημήτρης Μπαλακτσής που εκμεταλλεύτηκε και μια πτώση στο δεύτερο πέρασμα της ειδική cross του Τριαντάφυλλου Κουρόγλου, που έχασε πολύτιμο χρόνο. Πέμπτος τερμάτισε ο Δημήτρης Αλεξίου.

Ο Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος ήταν ο μόνος που τερμάτισε στην κατηγορία EXPERT.

hobby

Ενώ τέλος στην κατηγορία της HOBBY που μετρούσε μόνο μια ειδική, ο Λεωνίδας Βελισσαρίδης κατάφερε να επιβληθεί των Ευστράτιου Καλενδέρη, Νίκου Μανώλογλου, Παύλου Κελεσίδη, Φώτη Τζώρα και Απόστολου Καζάκη.

junior

Στην JUNIOR SPRINT ο Καζακίδης Γιώργος μπορεί να ήταν μόνος αλλά μοίρασε ελπίδες για το μέλλον κάνοντας θεαματικά περάσματα.

Αποτελέσματα Εδώ. Βαθμολογία πρωταθλήματος Εδώ.

Φωτογραφικό υλικό Εδώ.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.