Στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος Ανατολική Ευρώπη extreme ENDURO που θα διεξαχθεί στο Kastamonu της Τουρκιάς στις 16 – 17 Μάιου θα υπάρχει ένα ισχυρό κίνητρο για τους αναβάτες που θα συμμετέχουν, καθώς θα υπάρχουν μεγάλα χρηματικά έπαθλα σε όλες της κατηγορίες. Θέλοντας οι διοργανωτές να προσελκύσουν περισσότερους αναβάτες θα μοιράσουν στους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας ανεξάρτητου της χωράς προέλευσης αναβάτη το ποσό των 19.650 euro, και στους 3 πρώτους Τούρκους κάθε κατηγορίας το ποσό των 10.350 euro.

Το Kastamonu βρίσκετε 800 χιλιόμετρα από το τελωνείο των Κήπων.

kastamoy toyrkias

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.