Ένας αγώνα που δύσκολα θα ξεχάσουν όσοι βρέθηκαν στο Σβορώνο Πιερίας, για ακόμα μία φορά η πίστας του Σβορώνου με το ιδιαίτερο τερέν κάτω απο ακραίες καιρικές συνθήκες είχε σαν αποτέλεσμα να βάλει σε απίστευτες περιπέτειες αγωνιζόμενους και διοργανωτές. Κάποιες αλλαγές διαδρομής κατόπιν εντολής του υπευθύνου επιτροπής enduro της Α.ΜΟΤΟΕ, αδίκησαν κάποιους και ευνόησαν κάποιους άλλους. Η πολύ βροχή που έπεσε πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα έκαναν το τερέν μια πραγματική κόλαση που αν και αφαιρέθηκε ένα μέρος της διαδρομής αυτό δεν βοήθησε και πολύ στο να κάνει τις προσπάθειες των αγωνιζόμενων ευκολότερες.

11039491_808849045860636_1717728162_n

Από τους 37 που πέρασαν τεχνικό έλεγχο, στον γύρο αναγνώρισης στήθηκαν οι 34. Οι ανηφόρες μέσα στην πίστα ήταν φοβερά δύσβατες και ήταν σίγουρο ότι πολύ γρήγορα θα γινόταν άβατες καθώς πριν καλά καλά ξεκινήσει ο αγώνας δημιουργήθηκε το πρώτο μποτιλιάρισμα με πολλούς αναβάτες κολλημένους. Αποφασίστηκε από τους παραβρισκόμενους αναβάτες ο αγώνα να γίνει κανονικά, με 6 αναβάτες να αποχωρούν φοβούμενοι τα χειρότερα. Στο πρώτο μισάωρο η διαδρομή έγινε κανονικά αλλα οι ανηφόρες γέμισαν μηχανάκια κολλημένα στην λάσπη οι διοργανωτές αποφάσισαν να κόψουν το κομμάτι τις πίστας με την έλευση του πρώτου αναβάτη γενικής κατόπιν εντολής εκπροσώπου την Α.ΜΟΤΟΕ, όσοι είχαν την τύχη να βρίσκονται σε άλλο σημείο της διαδρομής ευνοήθηκαν οι υπόλοιποι πάλευαν με την λάσπη. Την σημαία τερματισμού την είδαν μόνο 19 αναβάτες.

11040744_808919655853575_692728359_n

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους το πάλεψαν. Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στα παιδιά που βοήθησαν στην περισυλλογή των μηχανών που παρά τα παράπονα πολλών δεν σταμάτησαν να προσπαθούν μέχρι και τέσσερις ώρες μετά τον αγώνα ώστε να ξεκολλήσουν και το τελευταίο μηχανάκι.

Αποτελέσματα Εδώ. Φωτογραφικό Υλικό Εδώ.

11040099_808849042527303_240865258_n

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.