Ο 1ος Αγώνας Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross για το 2015 είναι προ των πυλών. Με 126 συμμετοχές θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στην πίστα της Χαλκίδας και αναμένεται να γίνει πόλεμος, και απο τις πολλές συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες, αλλα και απο τον καιρό που φαίνεται πως δεν θα είναι και ο ιδανικότερος λόγο βροχών.

Δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές του 1ου Πανελλήνιου Αγώνα Motocross Εδώ.

16627_GT_Leaflet_Eu_Altimax_Sport_Summer_GB_2015_print_0212.indd

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.