Ο πρώτος αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος motocross πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Χαλκίδα που διοργάνωσε το Αθλητικό Σωματείο AΜΛΕΧ Χαλκίδας σε μία πολύ καλά οργανωμένη πίστα, την πίστα motocross  Πέι Δοκού.

Παναγιώτης ΚουζήςΑνατροπές είχαμε στις κατηγορίες με τον καλύτερο χρόνο όλων του Κοντολέτα 1:46.71, που δέν ήταν αρκετό για να πάρει την νίκη απο τον Παναγιώτη Κουζή που είχε δύο στα δύο.

Στην κατηγορία MX2 ο περσινός πρωταθλητής Γιάννης Τουρατζίδης αντάλλαξε τις πρώτες θέσεις (1-2) με τον Κρητικό Εμμανουήλ που ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου με (2-1).

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα απο όλες τις κατηγορίες. Σύντομα Race Report και φωτογραφικό υλικό.

MX1:                 Σκέλος 1 – Σκέλος 2Σύνολο
ΜΧ2 – ΜΧ2t: Σκέλος 1Σκέλος 2Σύνολο
Open:               Σκέλος 1Σκέλος 2Σύνολο
MX85:             Σκέλος 1Σκέλος 2Σύνολο
MX65:             Σκέλος 1Σκέλος 2Σύνολο

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.