Φίλοι του ορεινού ποδήλατου…

Στις παρακάτω σειρές θα βρείτε τα τηλέφωνα για τις συμμετοχές αλλά και πληροφορίες για την διαδρομής στις 3/8/2014.

Η Φιλόοπροδος κίνηση Κοπάνης διοργανώνει τον πρώτο αγώνα ορεινής ποδηλασίας, είναι μια προσπάθεια για να φέρουμε νέο κόσμο στο χωριό μας και να γνωρίσει τους ανθρώπους που ζούνε εκεί.

Το ΧΩΡΙΟ μας είναι στους πρόποδες του Τομαρου ή Ολυτσικας και ειναι 25 χλμ απο την πόλη των Ιωαννίνων σχεδόν παράλληλα με την Ε.Ο Ιωαννίνων – Άρτας.

Η διαδρομή του αγώνα περιλαμβάνει μεικτό χώμα και μερική άσφαλτο για να ενώσουμε την διαδρομή.

Η εκκίνηση και τερματισμός θα γίνει απο την πλατεία του χωριού και η συμμετοχή θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους. Μετά το πέρας του αγώνα θα υπάρχει και φαγητό για την αναπλήρωση των θερμίδων.

Για όσους έρθουν απο μακρυά θα μπορούν να διενυκτερεύσουν στο σχολείο του χωριού όπου υπάρχει ο χώρος και είναι πεντακάθαρος.

Η διαδρομή θα γίνει σε 2 κύκλους και ξεκινώντας απο την πλατεία θα κατηφορίσουμε προς ένα διπλανό χωριό την Λαγκιώτισσα, θα μεταβούμε μέσω εγκτατελειμένων δρόμων προς το χωριό Μελιχοβο όπου θα περάσουμε στα σύνορα του και θα πάμε πάλι προς Κοπάνη περνώντας δίπλα απο το μαντρί του Γούσια και πάλι δίπλα απο την πλατεία με κατεύθυνση το παλιό γήπεδο της Κοπάνης και πηγαίνουμε προς το ποτάμι όπου μέσα απο τα πλατάνια σε παλιό δασικό δρόμο φτάνουμε σε ενα άσφαλτινο, το οποίο μας ανεβάζει στον σταθμό του γάλατος και ξανά πλατεία όπου πάμε για τον δεύτερο κύκλο.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι Γεωργιάδη Αλέκα 6974705078 –  Παππάς Κώστας 6986828012.

Θα χαρούμε να σας δούμε στο όμορφο χωριό μας…..  Ζυγούρης   jim

10514987_10152134196036755_195882468_n

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.