Σήμερα το πρωί ξεκίνησε ο 1ος αγώνας του πρωταθλήματος Ν.Α. Ευρώπης (EASTERN EUROPEAN MOTOCROSS CHAMPIONSHIP) στην πίστα των Γιαννιτσών. Απο το πρωί αναβάτες και ομάδες είναι έτοιμοι. Θα έχουμε σήμερα τα ελεύθερα δοκιμαστικά και τα χρονομετρημένα, όπως και τα πρώτα σκέλη των κατηγοριών mxatv και mx. Αύριο αναμένουμε τις μεγάλες μάχες σε όλες τις κατηγορίες. Παρακάτω δείτε τη λίστα συμμετοχών.

Λίστα Συμμετοχών:

mx1

mx2

mx2junior

mx

emx85

emx65

emxatv

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.