1ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ MOTOCROSS 12ΝΗΣΟΥ

Οι οδηγοι που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος να φροντίσουν έγκαιρα για την αγωνιστική άδεια (lisance). Οι οδηγοί που έχουν άδεια να φροντίσουν για την ανανέωσή της.
Τα δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 6/2 για να εγκριθούν από την ομοσπονδία και να εκδοθεί η αγωνιστική άδεια. Και στη συνέχεια να γίνει η δήλωση συμμετοχής του αγώνα μέχρι την Τρίτη 11/2

Πληροφορίες Κώστας Γιώργος γραμματέας ΙΚΑΡΟΥ 6977635213
http://lemotikaros.blogspot.gr/2013/04/license.html

1os Agwnas kypeloy motocross 12nisoy

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.