Ο πρώτος γύρος Endurocross για το 2017 θα πραγματοποιηθεί στο Las Vegas τα ξημερώματα Κυριακής 20 Αυγούστου, σε ένα αγώνα απο τους δυσκολότερους που υπάρχουν. Πέρυσι, ο Colton Haaker κέρδισε τον πρώτο τίτλο του EnduroCross, ο Cody Webb αφού είχε κερδίσει τη σειρά δύο συνεχόμενα ετοι αναγκάστηκε να μείνει στη δεύτερη θέση με τους Haaker και Webb να έχουν τις δικές τους μάχες. Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση τον πρώτο αγώνα της χρονιάς που ξεκινάει στις 6 η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.