Ο πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος ENDURO βορείου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε στο Πλατανόδασος Νεοκαισάρειας από τον Μοτοσυκλετιστικό Αθλητικό Όμιλο Κατερίνης. Τα Πιερία όροι έχουν μαλακά χώματα, ο συγκεκριμένος αγώνας αντιμετώπισε κάποια προβλήματα από τις συνεχόμενες βροχές των τελευταίων ημερών που δημιούργησαν πολύ λάσπη και υποχρέωσαν τους οργανωτές το Σάββατο να αλλάξουν την μια από τις δυο ειδικές και την Κυριακή να αφαιρέσουν κομμάτι της απλής καθώς στο πρώτο πέρασμα πολύ αναβάτες και κριτές του πρώτου Σ.Ε.Χ. κόλλησαν μέσα στη λάσπη και έχασαν πολύ χρόνο.

Στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος ENDURO βορείου Ελλάδος μπορεί να έλειπαν οι περσινοί πρωταγωνιστές καθώς οι Daniel Benov, Γιώργος Θεοδωρίδης και Δημήτρης Ματσιάτσιος συμμετείχαν στο πανελλήνιο και οι πρωταθλητές Βασίλης Καλοχωρίδης, Λεωνίδας Κουλουκάτσης και Τσακατσώνης Δημήτρης ήταν τραυματίες, αλλά οι επιστροφές τον Άγγελου Συμεωνίδη, Χρήστου Σάζου, Κώστα Γκοσκινου και Σάββα Καπαγερίδη έδωσαν χρώμα σε ένα πρωτάθλημα που πολύ αναβάτες των φιλικών συναντήσεων που γίνονται στην βόρεια Ελλάδα στήριξαν.

Η Ε3 αν και είχε τις λιγότερες συμμετοχές είχε τις μεγαλύτερες μάχες και έβγαλε νικητή γενικής τον Άγγελο Συμεωνίδη που μυρίστηκε λάσπη στην Κατερίνη και είπε να βγάλει για μια τελευταία βόλτα το αγαπημένο του KTM 300. Δεύτερος γενικής και Ε3 ο Χρήστος Σάζος μόλις 5 δευτερόλεπτα πίσω από τον Καβαλιώτη. Ο Γιώργος Οκάογλου ήταν τρίτος, ένας αναβάτης που θα απασχολήσει τα επόμενα χρόνια. Την εξάδα στην Ε3 έκλεισαν ο extreme Δημοσθένης Πράπας και οι έμπειροι Γιώργος Καμπουρίδης και ο Γιάννης Κολοβός.

Άγγελος Συμεωνίδης #832 Νικητής της Κατηγορίας Ε3 και Γενικής.

Άγγελος Συμεωνίδης #832 Νικητής της Κατηγορίας Ε3 και Γενικής.

Στην Ε1 Κώστας Γκόσκινος επιβεβαίωσε τον τίτλο του σαν φαβορί παίρνοντας μια άνετη νίκη κερδίζοντας όλες τις ειδικές. Δεύτερος ο Άγγελος Χίνος που και φέτος θα βρίσκεται μέσα στους πρωταγωνιστές της κατηγορίας με τρίτο τον φίλο του Κώστα Θυμιόπουλο. Την εξάδα συμπλήρωσαν οι Θεοχάρης Σαρηγιάννης, Άγγελος Νούσιας και Σταύρος Χατζιαβραμίδης.

Κώστας Γκόσκινος #679 Νικητής της Κατηγορίας Ε1

Κώστας Γκόσκινος #679 Νικητής της Κατηγορίας Ε1

Στην E2 ο ποιοτικός Γιάννης Θυμιόπουλο ήταν ο νικητής βλέποντας το μεγαλύτερό του αντίπαλο Κώστα Σαπαντζή να αντιμετωπίζει συνεχόμενα προβλήματα με τα ελαστικά του και να μένει στην δεύτερη θέση. Τρίτος ο έμπειρος πανταχού παρών Μιχάλης Πέτρου, με τους Παναγιώτη Παπαδόπουλο, Γιώργο Βογιατζή και Νικόλαο Βασιλείου να απαρτίζουν την εξάδα της πολυπληθέστερης κατηγορίας. Άτυχος ο Δημάκας Νίκος έχοντας τον καλύτερο χρόνο της 2ης ειδικής, έφαγε 1 λεπτό ποινή απο μηχανικό πρόβλημα χάνοντας τις ελπίδες για μία καλή θέση.

Γιάννης Θυμιόπουλο #755 Νικητής της Κατηγορίας Ε2

Γιάννης Θυμιόπουλο #755 Νικητής της Κατηγορίας Ε2

Στην ES, ο Σάββας Καπαγερίδης επέστρεψε στους αγώνες αν και απροπόνητος, πήρε μια εύκολη νίκη από τους Χρόνη Τασχουνίδη και Σάκη Εφραιμίδη που έδειχναν απειλητικοί. Πίσω τους οι Δημήτρης Γκέγκας, Τριαντάφυλλος Κουρόγλου και Κώστας Ιωαννίδης.

Σάββας Καπαγερίδης #972 Νικητής της Κατηγορίας ΕS

Σάββας Καπαγερίδης #972 Νικητής της Κατηγορίας ΕS

Στην ΕJ ο Στάθης Φυσέκης αν και μόνος ξεσήκωσε τους θεατές μέσα στο πιστάκι motocross της δεύτερης ειδικής.

Στάθης Φυσέκης #125

Στάθης Φυσέκης #125

Στην expert ο Γιώργος Μπάρδης ήταν ο μόνος που κατάφερε να τερματίσει από τους τρεις νότιους που ταξίδεψαν στην Κατερίνη καθώς οι Θεόδωρος Αντωνιάδης και Χαρίλαος Αλεξόπουλος αντιμετώπισαν προβλήματα με την λάσπη.

Επόμενος αγώνας της σειράς ο διήμερος αγώνας της Καστορίας που μετράει και βαλκανικό πρωτάθλημα.

Αποτελέσματα Εδώ.

Φωτογραφικό Υλικό: Parts1  Parts2  Parts3

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.