Ο πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος enduro Βορείου Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί αύριο 9 Απριλίου 2017 στις Σέρρες μαζί με τον δεύτερο αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Αν και ο αριθμός των συμμετοχών για πρώτο αγώνα είναι μικρός στο πρωτάθλημα ENDURO βορείου Ελλάδος, θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον με ποιοτικούς αναβάτες.

Ο Νίκος Ιγνατιάδης και ο Άγγελος Συμεωνίδης φαίνεται να είναι οι επικρατέστεροι στην E1 και Ε3 ενώ στην πολυπληθή E2 τα πράγματα είναι μπερδεμένα με τον εκρηκτικό Δημήτρη Βαρσάμη που μπορεί σε κάποιες ειδικές να γράψει και χρόνους εικοσάδας πανελληνίου, να έχει να αντιμετωπίσει μια πολύ δυνατή τετράδα από την Βέροια (Γιώργο Νταλιμπίρα, Νικόλαο Παπαγιάννη, Κώστα Γκόσκινο, Ανδρέα Τσανασίδη ). Επιστροφή στην ενεργό δράση μετά από πέντε χρόνια απουσίας για τον Δήμο Γκαϊδατζή.

Σειρά εκκίνησης Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος Εδώ.

Λίστα Συμμετοχών:5 6 7

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.