Ο πρώτος αγώνας του κυπέλλου Motocross Crazy Mud Games για το 2019 ολοκληρώθηκε στην πίστα του Πρίνου στα Τρίκαλα με απόλυτη επιτυχία. 

Η πολύ καλά προετοιμασμένη πίστα του Πρίνου υποδέχτηκε τους 75 συμμετέχοντες που έδωσαν το παρών σχεδόν από όλη την Ελλάδα. Ανάμεσά τους ήταν και οι πρωταγωνιστές του πανελλήνιου πρωταθλήματος που πρόσφεραν θέαμα στους θεατές που παραβρέθηκαν.

Αν εξαιρεθεί το πρόβλημα με τα χρονόμετρα στην εκκίνηση των κύριων αγώνων, που λύθηκε στην πορεία, όλα κύλισαν ομαλά. Στην πίστα συνεχώς γίνονται βελτιώσεις εν όψι του πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στις 20-21 Απριλίου. Φυσικά είδαμε και πάλι τα Holeshot σε όλε τις κατηγορίες που δίνουν ένα άρωμα παγκοσμίου, όπως και απο τις λίγες φορές που είδαμε νεαρούς θεατές στις τέντες αναβατών να φωτογραφίζονται και να παίρνουν αυτόγραφα.

Στα αγωνιστικά της ημέρας, απόλυτος κυρίαρχος όλων και της μεγάλης κατηγορίας ο Γιάννης Τουρατζίδης πετυχαίνοντας και χρόνο 1.46,914. Στην Κατηγορία ΜΧ2 ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς με δύο νίκες έδειξε πως είναι ετοιμοπόλεμος. Στην Κατηγορία ΜΧopen ο Μπαμπάς Βασίλειος πήρε την νίκη με τις κατηγορίες ΜΧ85 και ΜΧ65 που είχαν απο 2 συμμετοχές μόνο, νικητές αναδείχτηκαν οι Γράντης Νικόλαος και Μερκούρης Κωνσταντίνος.

Στην κατηγορία ΜΧ1 και στα δύο σκέλη ο Γιάννης Τουρατζίδης κερδίζοντας και Holeshot έκανε ένα μοναχικό αγώνα με αντίπαλο  μόνο το χρονόμετρο. Στην Δεύτερη θέση του βάθρου ανέβηκε ο Τζιώρας Κωνσταντίνος κερδίζοντας και τα δύο σκέλη μπροστά απο τον Τσάτσο Κωνσταντίνο που έδωσαν όμορφες μάχες, αλλά είδαμε πως η εμπειρία παίζει ρόλο και όχι η ηλικία. Τέταρτος στην κατηγορία τερμάτισε ο Πασσάς Ιωάννης με (4-4), πέμπτος ο Λιάκος Ανδρέας με (5-5). Την εξάδα έκλεισε ο πανταχού παρών Μπάκας Δημήτριος με δύο έκτες θέσεις.

Στην κατηγορία με τις περισσότερες συμμετοχές (36) είχαμε επανεκκίνηση του πρώτου αγώνα λόγο προβλήματος στα χρονόμετρα. Δυνατές μάχες που θύμισαν πανελλήνιο με τους Γεωργαντά και Ζούνη να πρωταγωνιστούν. Στο πρώτο σκέλος ο Ζούνης Φραγκίσκος κερδίζοντας και το Holeshot οδηγούσε τον αγώνα. Ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς στην δεύτερη θέση πίεζε τον Ζούνη έχοντας και μία πτώση στους πρώτους γύρους. Συνέχισε φτάνοντας και παίρνοντας την πρώτη θέση στους επόμενους γύρους όπου την κράτησε έως και τον τερματισμό μπροστά απο τον Ζούνη που τερμάτισε δεύτερος. Για τις επόμενες θέσης μάχες είχαμε ανάμεσα στους Τουρατζίδη Δημήτρη, Ανδρέα Ανδρέου, Σάγμαλη Αντώνη, Μπαξεβάνη Δημήτρη και Ράδο Ανέστη. Τρίτος τερμάτισε ο Ανδρέου, μετά απο μία κακή εκκίνηση κατάφερε και τερμάτισε μπροστά απο τον Σάγμαλη. Πέμπτος τερμάτισε ο Δημήτρης Μπαξεβάνης, αν και τραυματισμένος στην μέση δεν το έβαλε κάτω, με τον Ράδο Ανέστη να κλείνει την πρώτη εξάδα εμφανώς ταλαιπωρημένος απο προηγούμενο τραυματισμό αλλά και απο την πτώση που είχε στον αγώνα. Άτυχος του πρώτου σκέλους ο Τουρατζίδης Δημήτρης. Βρισκόμενος στην τρίτη θέση είχε επαφή με τον Ράδο και πτώση. Στην συνέχεια και ενώ ήταν (ζαλισμένος) απο μία ακόμα πτώση και βρισκόμενος στην πέμπτη θέση απο λάθος του δεν πήρε τερματισμό.

Στο δεύτερο σκέλος ο Ζούνης και πάλι έστριψε πρώτος ζευγαρώνοντας τα Holeshot. Πρωτοπορία που δεν κράτησε πολύ με τον Γεωργαντά να μπαίνει μπροστά και αποφασισμένος να κρατάει την πρώτη θέση έως και το πέσιμο της καρό σημαίας, ανεβαίνοντας συνολικά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Δεύτερος στο σκέλος και συνολικά ο Ζούνης, που προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του πρώτου. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Αντώνης Σάγμαλης και σε συνδυασμό με την τέταρτη θέση του πρώτου σκέλους συμπλήρωσε το βάθρο. Τέταρτος τερμάτισε ο Τουρατζίδης Δημήτρης που μετά τις πτώσεις του πρώτου σκέλους και εμφανώς καταπονημένος αποφάσισε να αγωνιστεί. Στην πέμπτη θέση τερμάτισε ο Ανδρέας Ανδρέου. Μετά απο μία καταστροφική για αυτόν εκκίνηση κοντά στην εικοσάδα, κατάφερε και ανέβηκε στην πέμπτη θέση τους σκέλους και στην τέταρτη συνολικά. Την εξάδα συμπλήρωσε ο Δημήτρης Μπαξεβάνης με τις ενοχλήσεις στη μέση του να μην υποχωρούν, καταλαμβάνοντας και την πέμπτη θέση συνολικά. Ο Ανέστης Ράδος με την όγδοη θέση του δεύτερου σκέλους σε συνδυασμό με την έκτη του πρώτου έκλεισε την πρώτη εξάδα συνολικά.

Να ευχηθούμε περαστικά στον Παπακοσμά Παύλο και γρήγορη ανάρρωση.

Όμορφες μάχες είχαμε στην κατηγορία MXopen ανάμεσα στους Μπαμπά Βασίλη, Κεραμιδά Δημήτρη και Πολύδωρο Αριστείδη για την πρώτη θέση. Στο πρώτο σκέλος η πρώτη θέση άλλαξε αρκετές φορές με τους τρεις αναβάτες να έχουν περίπου το ίδιο γυρολόγιο. Τελικός νικητής ο Μπαμπάς Βασίλης με τον Πολύδωρο Αριστείδη να είναι δεύτερος. Τρίτος τερμάτισε ο Κριμπούνης Νίκος που έδωσε μάχες με τον Παπαγιάννη Αθανάσιο για να κρατήσει τη θέση. Ο τοπικός και όχι μόνο Μάκη Κωφός ξεκίνησε παίρνοντας το Holeshot. Στους πρώτους γύρους το πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να διεκδικήσει την πρώτη θέση έχοντας και κάποιες ενοχλήσεις στην μέση του. τερματίζοντας τελικά πέμπτος. Την πρώτη εξάδα έκλεισε ο Δημήτρης Κεραμιδάς έχοντας παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και οδηγώντας τον αγώνα για κάποιους γύρους, αλλά έμεινε απο δυνάμεις στο τέλος.

Στο δεύτερο σκέλος και πάλι πρώτος έστριψε ο Μάκης Κωφός κάνοντας 2 τα Holeshot. Στην συνέχεια είχαμε πάλι δυνατές μάχες όπως και στο πρώτο σκέλος με νικητή του σκέλους και την θέση στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου τον Μπαμπά Βασίλη. Στην δεύτερη θέση σε σκέλος και γενική ο Πολύδωρος Αριστείδης με τον Κεραμιδά Δημήτρη να τερματίζει στην τρίτη θέση και να είναι τέταρτος γενικής. Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Κριμπούνης Νικόλαος ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου στην τελική κατάταξη. Αντίστοιχα σε σκέλος και γενική ο Μάκης Κωφός ήταν στην πέμπτη θέση με τον Πλιάτσικα Βασίλη να περνάει στην έκτη θέση. Κάτι που βοήθησε και εγκατάλειψη του Παπαγιάννη Αθανάσιου.

Στις μικρές κατηγορίες είχαμε απο δύο αναβάτες. Στην ΜΧ85 ο Γράντης Νικόλαος πήρε την πρώτη θέση με δύο νίκες έναντι του Τάσση Άγγελου.

Στην μικρότερη κατηγορία ΜΧ65 ο Μερκούρης Κωνσταντίνος επικράτησε και στα δύο σκέλη έναντι του Μπάζιου Χρήστου.

Με τις απονομές των αθλητών έγιναν και οι απονομές του κυπέλλου Crazy Mud Games 2018, όπως και απονομή πλακέτας για την συμμετοχή των 360 σκελών σε αγώνες motocross του Παύλου Κουζή (απεσταλμένου της FOX).

Αναλυτικά αποτελέσματα ΕΔΩ.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.