scrable maok1Ο πρώτος αγώνας του περιφερειακού πρωταθλήματος SCRAMBLE Μακεδονίας και Θράκης έγινε στο Σβορώνο Πιερίας στις 9 Μαρτίου από το Μοτοσυκλετιστικο Αθλητικό Όμιλο Κατερίνης. Οι συνεχείς εναλλαγές του καιρού τις τελευταίες μέρες προβλημάτισαν αρκετά αθλητές και διοργανωτές καθώς έφεραν στη μνήμη σκέψεις από το περσινό αγώνα. Τo σκηνικό μπορεί να φαινόταν ίδιο με την λάσπη αλλα ευτυχώς για όλους την Κυριακή δεν έβρεξε καθόλου. Η διαδρομή απαιτητική με εναλλαγές που μετά τα πρώτα περάσματα το τερέν έγινε μαλακό χωρίς να γλιστράει και πολύ ευχάριστο για ένα δίωρο αγώνα. Πρώτος στην γενική και στην expert ο τοπικός ήρωας Αλέξης Γεωργαντάς και πίσω του να δίνουν μάχη οι δυο Βεροιώτες τις s1 Τσαουσίδης και Θεοδωρίδης με νικητή τον πρώτο.

Στην S1 είχαμε τις περισσότερες συμμετοχές και αρκετούς αναβάτες με φιλοδοξία για την νίκη Τo όνομα του πρωτοπόρου άλλαξε πολλές φορές κατά την διάρκεια του αγώνας , στους τελευταίους 3 γύρους. Τσαουσίδης και Θεοδωρίδης απομακρύνθηκαν από τους υπόλοιπους και έδωσαν μάχη, τελικά 2 δευτερόλεπτα και 24 εκατοστά χώριζαν τον πρώτο Τσαουσίδη Κωσταντίνο από το το θεωδορίδη Γιώργο. Πίσω τους ο θεαματικός Χάρης Σταθόπουλος που έγραψε και τον ταχύτερο γύρο της κατηγορίας. Τέταρτος ο πεισματάρης Κώστας Τομπάζης με του Τσιάγκο Σταύρο και Σωτήρη Παππά να ακολουθούν αν και στους πρώτους γύρους πέρασαν από την πρώτη θέση και οι δυο.

Στην S2 ο Δημήτρης Τσακατσώνης οδήγησε θεαματικά σε ασφαλής ρυθμούς χωρίς να πιεστεί. Δεύτερος ο Συμεωνίδης Άγγελος που προσπάθησε πολύ αν και ήξερε ότι η νίκη θα ερχόταν δύσκολα. Τρίτος ο εταίρος Καβαλιώτης Πέτρος Ζάχος. Τέταρτος ο σταθερός Σαπαντζής Κωνσταντίνος που ανεβαίνει επίπεδο. Πέμπτος ο Μιχάλης Πέτρου με καινούργιο μηχανάκι αφού δεν πρόλαβε να επισκευαστεί το honda του μετά τον αγώνα του Λαγκαδά. Έκτος ο Γιάννης Αστέρης απο την Κω (ovelix) του ΜΑΟΚ.

Στην senior νικητής ο Παπαγιάννης Νίκος από την Βέροια έχοντας σταθερό ρυθμό καθόλη την διάρκεια του αγώνα, δεύτερος ο τοπικός Τσουτσίδης Μιχάλης που το μυαλό του το είχε στον μικρό Ανέστη, τρίτος ο επανεμφανιζόμενος Πολυχρονάκος Θωμάς. Τέταρτος ο έφηβος Γιάννης Μανδυλάκης με πέμπτος τον Άγγελος Χίνος που ένα μηχανικό πρόβλημα του στέρησε τις ελπίδες για κάτι καλύτερο αφού στον τελευταίο γύρο ήταν πολύ κοντά με τον πρώτο. Έκτος ο extream Βασιλάκης Θεόδωρος που τον πρόδωσε το πίσω ελαστικό στους τελευταίους γύρους.

Στην CHAMPION μόνο δυο συμμετοχές εκτός του νικητή Αλέξη Γεωργαντά συμμετείχε και ο Βεροιώτης Καδόγλου Παναγιώτης που κινήθηκε γρήγορα και θεαματικά στην πίστα
Επόμενος αγώνας στις 4 Μαΐου στον Λαγκαδά.

scrable maok3

scrable maok2

Χρόνοι.

S CHAMPION
S SENIOR
S1 SENIOR
S2 SENIOR

Φωτογραφικό Υλικό  Εδώ

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.