Δ Ε Λ Τ Ι Ο     Τ Υ Π Ο Υ

 

O1ος αγώνας Scrambleγια την ΔΙΑΘΛΗΣΗ πέρασε πλέον στην ιστορία. Το Δικυκλιστικό Αθλητικό Σωματείο Ηλείας φάνηκε άξιο της εμπιστοσύνης της Ομοσπονδίας και των προσδοκιών των 80 αθλητών που το τίμησαν με την συμμετοχή  τους, καταφέρνοντας με τις άοκνες προσπάθειες των μελών του να φέρει εις πέρας μια άρτια διοργάνωση και να ικανοποιήσει τους αθλητές με μια όμορφη και ποικιλόμορφη διαδρομή και τους 2000 περίπου θεατές με το θέαμα και τον συναγωνισμό που παρακολούθησαν.

Σε μια τεχνική διαδρομή με πολλές εδαφικές εναλλαγές (ξερό, γρασίδι, λάσπη), ο πρωταθλητής enduroΜιχάλης Ντουζένης της ΛΕΜΟΕΡ ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα, απειλούμενος μόνο από τον παλιό πρωταθλητή Σταμάτη Μαντά ο οποίος εγκατέλειψε 2 γύρους πριν τον τερματισμό όταν χτύπησε το γόνατό του.  

Οι παραπάνω αθλητές συμμετείχαν στην κατηγορία Championτης οποίας στη 2η θέση και μετά την εγκατάλειψη του Μαντά, τερμάτισε ο Γιώργος Κοινωνάς του ΣΜΟΚκαι στην 3η ο Γιώργος Μανωλίδης της ΑΛΑΜΜ. Σε αυτή την δύσκολη κατηγορία συμμετείχαν οι αθλητές της ΔΙΑΘΛΗΣΗΣ, Κονδυλόπουλος Διονύσιος ο οποίος τερμάτισε με επιτυχία στην 7η θέση και ο Λάμπρος Κουρής στην 12η θέση στον πρώτο του αγώνα scramble.

          Στην κατηγορία S1 1ος τερμάτισε ο Χρήστος Τομαράς της ΠΑΛΕΜΟΤ με 2ο τον Θανάση Βούλγαρη της ΦΙΛΜΑ και 3ο τον Τόρβα Παναγιώτη της ΛΕΜΟΕΡ.

          Στην κατ. S2 1ος τερμάτισε ο Αλέκος Καρανάσης της ΑΟΛΜΟ με 2ο τον Ραπατσουλέα Δημήτρη του ΑΜΟΣ και 3ο τον Αντωνόπουλο Χρήστο της ΛΕΜΟΕΡ. Σε αυτή τη κατηγορία συμμετείχαν από την ΔΙΑΘΛΗΣΗ οι Γούναρης Γιώργος που τερμάτισε στην 9η θέση και ο Κοτσώνης Δημήτρης στην 12η.

          Κατηγορία Seniorμε τον Ρουμελιώτη Μανώλη του Αττικού Σωματείου να παίρνει την πρώτη θέση από τον Σταματόπουλο Σπύρο του ΜΟΛΠ με 3ο τον Τσανά Νικόλαο της ΛΕΜΟΕΡ. Ο Δημόπουλος Χάρης της ΔΙΑΘΛΗΣΗΣ τερμάτισε στην 6η θέση.   

          Στην κατηγορία SBπου έτρεξε 45λεπτο αγώνα πριν τις άλλες κατηγορίες και απευθύνεται περισσότερο σε νέους αθλητές, νικητής ήταν ο Ανδρέας Μπαντούνας της ΑΟΛΜΟ με 2ο τον Αναστασόπουλο Παναγιώτη του ΑΜΟΣ και 3ο τον Μπαλτά Δημήτρη της ΔΙΑΘΛΗΣΗΣ. Ο άλλος αθλητής της ΔΙΑΘΛΗΣΗΣ Παρράς Βαγγέλης που συμμετείχε στην κατηγορία εγκατέλειψε όταν κόλλησε στον 4ο  γύρο σε λάσπες.

          Σαν σωματείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς που έδειξαν εμπιστοσύνη και μας στήριξαν στην πρώτη μας διοργάνωση. Ειδική μνεία και ευχαριστίες στον κ. Κωνσταντίνο Παναγιωτόπουλο και την «ΚΕΡΑΜΟΤΟΥΒΛΟΠΟΙΪΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΑΕΒΕ» για την αφιλοκερδή παραχώρηση και προετοιμασία του χώρου για την διεξαγωγή του αγώνα και πολύ περισσότερο για τη τεράστια ηθική συμπαράσταση για την πραγμάτωση των σκοπών του σωματείου. Τους θεατές γιατί με την παρουσία τους μας δίνουν δύναμη σε εμάς και στους αθλητές και κίνητρα στους χορηγούς. Τέλος σε όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους και ειδικότερα στους αθλητές μας χωρίς τους οποίους δεν θα είχαμε λόγο ύπαρξης.

          Επόμενο ραντεβού στις 12 του Οκτώβρη στον αγώνα MotoCrossπου θα διοργανώσει το σωματείο μας για το Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος

ΑΠΟΝΟΜΗ 2

ΑΠΟΝΟΜΗ

 

ΜΠΑΛΤΑΣ ΔΗΜ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΔΗΜ.

 

ΚΟΥΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

ΚΟΥΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

 

ΠΑΡΡΑΣ ΒΑΓ

ΠΑΡΡΑΣ ΒΑΓ.

 

ΚΟΤΣΩΝΗΣ ΔΗΜ

ΚΟΤΣΩΝΗΣ ΔΗΜ.

 

ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝ

ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝ.

 

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ

 

ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΑΚΗΣ

ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΑΚΗΣ

 

ΑΠΟΝΟΜΗ 1

ΑΠΟΝΟΜΗ

 

ΤΕΑΜ

ΤΕΑΜ

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.