mx kariotissa 4Ο πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος motocross έγινε στην πίστα της Καρυώτισσας με 75 συμμετοχές από τον Όμιλος Φίλων Μοτοσυκλέτας Καρυώτισσας. Η διοργανώτρια λέσχη είχε την χαρά την Κυριακή να φιλοξενήσει στην Καρυώτισσα εκτός από τις Ελληνικές συμμετοχές και 17 αναβάτες από την Βουλγαρία και τα Σκόπια. Η έλευσή του έφερε μια μικρή καθυστέρηση στο πρόγραμμα αλλά και πολλά χαμόγελα γιατί θα έδινε ενδιαφέρον και διεθνείς χρώμα στην expert και στην junior. Ο κόσμος ήταν αρκετός, οι καιρικές συνθήκες ιδανικές για αγώνα και η πίστα σε εξαιρετική κατάσταση καθώς η περιοχή έχει πολύ ιδιαίτερη επιφάνεια.

Εxpert
Η κατηγορία με το περισσότερο ενδιαφέρον ήταν η expert με ποιότητα αλλά και με ποσότητα καθώς οι προσθήκες των ξένων οδηγών γέμισαν την κατηγορία και έδωσαν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Παρόντες ο περσινός πρωταθλητής Δημήτρης Μπαξεβάνης, οι τρεις Βορειοελλαδίτες που έχουν βλέψεις για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην MX2 Αρβανίτης, Γεωργαντάς και Τουρατζίδης, οι πολύ καλοί Βούλγαροι Τotev, Roglev και Ιliev καθώς και οι σταθεροί Σκοπιανοί Ilievski και Tomovski. O έντονος συναγωνισμός έφερε πολλές μάχες σώμα με σώμα και αρκετές πτώσεις. Νικητής ο Δημήτρης Μπαξεβάνης έκανε δυο πολύ καλές εκκινήσεις, απέφυγε τα λάθη και πήρε τη νίκη με μια δεύτερη και μια πρώτη θέση. Δεύτερος ο Valentin Roglev με μια έβδομη θέση και μια δεύτερη. Στο τρίτο σκαλί ο Αλέξης Γεωργαντάς με μια πέμπτη και μια τρίτη θέση. Τέταρτος ο Γιώργος Αρβανίτης με μια έκτη θέση και μια τρίτη. Πέμπτος ο Todor Τotev που εγκατέλειψε στο δεύτερο σκέλος και έμεινε με τους βαθμούς της πρώτης θέσης του πρώτου σκέλους και έκτος ο Γιάννης Τουρατζίδης με μια πέμπτη και τέταρτη θέση.
Ο Αρβανίτης είχες τους ταχύτερους χρόνους και στα δύο σκέλη.

Mx1
Στην mx1 που έγινε μαζί με την senior νικητής ο Βασίλης Πακαταρίδης με μια πρώτη και μια δεύτερη θέση. Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ο Χρήστος Λουμπούτσκος νικητής στο δεύτερο σκέλος αλλα τρίτος στο πρώτο. Τρίτος ο Άγγελος Συμεωνίδης με μια τέταρτη και μια τρίτη θέση παραμένει ταχύτατος. Τέταρτος ο Τσινίκος Βασίλης με δυο πέμπτες θέσεις, πέμπτος ο άτυχος Βαγγέλης Τσιάγκας που έμεινε με τη δεύτερη θέση του πρώτου αγώνα και έκτος ο Βαγενάς Νίκος. Απο έναν ταχύτερο γύρο για τους Πακαταρίδη και Λουμπούτσκο.

Mx2
Στην mx2 Φυσέκης και Ράδος μοιράστηκαν τις νίκες και ισοβάθμησαν στο τέλος. Νικητής ο Στάθης Φυσέκης με δεύτερο τον Ανέστη Ράδο, δυστυχώς πτώσεις και κίνηση δεν μας άφησαν να απολαύσουμε τους δυο ταλαντούχους πιτσιρικάδες σε μάχη εντός πίστας. Τρίτος ο Μιχάλης Ουσλιος που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό τον δυο πρώτων . Τέταρτος ο Πέτρος Ζάχος με μια τρίτη και μια έβδομη θέση, πέμπτος ο Σωτήρης Παππάς και έκτος ο Αποστολής Κάκκαρης με μια όγδοη και μια τέταρτη θέση. Άτυχος ο Kώστας Tσιάτσιος που εγκατέλειψε στον πρώτο αγώνα έχοντας τον ταχύτερο χρόνο τις κατηγορίας.

Senior
Στην senior,  one man show για τον Νίκο Μαργαρίτη με δυο νίκες. Δεύτερος ο Χασάπης Γιώργος με μια δεύτερη και μια τρίτη, τρίτος ο Κουκάρας Πολύχρονης με τρίτη και τέταρτη, τέταρτος ο Μαργαρίτης Λευτέρης με μια τέταρτη και μια έκτη, πέμπτος ο Αναγνώστου Χρυσόστομος με δυο πέμπτες και έκτος ο Πράσσος Αδάμος που ακυρώθηκε στο πρώτο σκέλος.

Junior
Στα junior οι Bούλγαροι Momchi Ivanov και Stanislav Tsekleov μοιράστηκαν τις νίκες και τις δεύτερες θέσεις με νικητή τον Ivanov, τρίτος ο Δημήτρης Τουρατζίδης με δυο τρίτες θέσεις που ήταν και ο πρώτος στην Ελληνική κατάταξη, τέταρτος ο Σκοπιανός Ristevski Adrian, πέμπτος ο επίσης Bούλγαρος Georgi Totev με έκτο το Γιώργο Καριώτη. Η κοπέλα της παρέας η μικρή Ουρανία απο την Κατερίνη στην πρώτη συμμετοχή της σε επίσημο αγώνα πήρε τερματισμό και μία καλή εμπειρία για για τον επόμενο αγώνα.

Mini
Νικητής στην mini ο περσινός πρωταθλητής Αντώνης Σάγμαλης με δυο πολύ άνετες νίκες. Δεύτερος ο Καλαθάς Δημήτρης που ισοβάθμησε με τον Γρηγοριάδη Ηλία αλλα ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί καθώς ήταν δεύτερος στον δεύτερο αγώνα. Τρίτος ο Γρηγοριάδης, τέταρτος ο Στέλιος Μουρατίδης και πέμπτος ο μικρός Σωτήρης Σιδηρόπουλος.

Αποτελέσματα ΜΧ-Expert
Α Σκέλος– Β ΣκέλοςΣύνολο

Αποτελέσματα ΜΧ1
Α Σκέλος– Β ΣκέλοςΣύνολο

Αποτελέσματα ΜΧ2
Α Σκέλος– Β ΣκέλοςΣύνολο

Αποτελέσματα Junior
Α Σκέλος– Β Σκέλος – Σύνολο

Αποτελέσματα Μini
Α Σκέλος– Β ΣκέλοςΣύνολο

Αποτελέσματα Senior
Α Σκέλος– Β ΣκέλοςΣύνολο

mx kariotissa 5

mx kariotissa 6

mx kariotissa 3

mx kariotissa 2

mx kariotissa 1

mx kariotissa

mx kariotissa 7

mx kariotissa 8Φωτογραφικό Υλικό

expert  1
expert  2
mx1 & senior  1
mx1 & senior  2
mx2  1
mx2  2
mini & junior  1
mini & junior  2

απονομές & πρόσωπα

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.