Αλλάζουμε πλεύση!

Το Off Road Team σας εύχεται καλή χρονιά και σας καλωσορίζει στην καινούργια «σελίδα» των Trail Ride για το 2016.

TR2m

Νέες ιδέες, νέοι στόχοι, νέο πρόγραμμα, με σκοπό να κάνουν τα «παιχνίδια» μας ακόμη πιο όμορφα! Συνδυάζουμε λοιπόν το «Κυνήγι Θησαυρού» με «Φωτογραφικό Διαγωνισμό», όπου οι πληρέστερες και καλύτερες συλλογές θα βραβεύονται αναλόγως!

Η διαδρομή την οποία μπορείτε να ακολουθήσετε είτε με GPS είτε με Road Book, θα περιλαμβάνει διάφορες εκπλήξεις / ερωτήσεις όπως την προσπάθεια να βρείτε τα «κρυφά» σημεία που θα ζητούνται, ή να φωτογραφίσετε ιδιαίτερα τοπία στο διάβα σας.

Καλή διάθεση, ελαφριά φωτογραφική μηχανή, πνεύμα συνεργασίας, αλλά και προσεκτική παρατήρηση των επισημασμένων σημείων, είναι απαραίτητα στοιχεία για την επιτυχία!

Αρχίζουμε στις 31 Ιανουαρίου από το Κρυονέρι, στο αγαπημένο μας Limit Up, με μια διαδρομή έκπληξη, όπου η μόνη δυσκολία θα είναι η λάσπη που θα δώσει τροφή για θέαμα ΚΑΙ στο φωτογράφο μας…!

Τα χιλιόμετρα της διαδρομής θα ποικίλουν ανάλογα με την όρεξή σας, αφού θα μπορείτε να αρκεστείτε σε 45, 70 ή ακόμη και 100 χιλιόμετρα που μας περιμένουν στο Road Book!

Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι από 2- έως 4+ ώρες με άνεση. Το κόστος συμμετοχής είναι 20€ για τις μοτοσυκλέτες και 30€ για τα αυτοκίνητα – buggies, για όσους δηλώσουν έγκαιρα.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ στο 1ο Trail Ride για το 2016, με νέο πλάνο και νέες ιδέες, για κάθε είδους λάτρεις του χώματος, από μοτοσυκλέτα, έως «γουρούνα» και αυτοκίνητο 4Χ4.

Το Trail Ride στηρίζουν η BF Goodrich, τα SWM, η My-Track, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

Δήλωση Συμμετοχής: Μοτοσυκλέτες & 4×4

Περισσότερες πληροφορίες στo: www.offroadteam.gr

1TR16s

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.