Ο σύλλογος μοτοσικλετιστών Κισσάβου ( Σ.ΜΟ.ΚΙ ) με αφορμή την σύσταση και δημιουργία του, διοργανώνει το πρώτο επίσημο «FREERIDE ENDURO ΚΙΣΣΑΒΟΥ» και σας προσκαλεί την Κυριακή 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ με σκοπό την οδηγική απόλαυση στα μονοπάτια και τις φλαταδούρες του ορεινού όγκου του, σε μία σηματοδοτημένη διαδρομή για κάθε επιπέδου αναβάτες. Με οργάνωση, συνέπεια και πολύ εμπειρία. Ο στόχος μας είναι να τα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μια βόλτα θεσμό στα εντυπωσιακά τοπία φυσικής ομορφιάς και να ικανοποιήσουμε κάθε οδηγό που θα συμμετάσχει.

enduro-kissabou

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ…

Ο σύλλογος μοτοσυκλετιστών Κισσάβου (Σ.ΜΟ.ΚΙ) διοργανώνει το πρώτο “freeride enduro Κισσάβου” στην Σπηλιά Συκουρίου-Λάρισας την Κυριακή 2 Οκτωβρίου με ώρα εκκίνησης 10:00 πμ. Μια εντουρόβολτα 90+ χιλιομέτρων σηματοδοτημένης διαδρομής με κορδέλες και σήματα κατεύθυνσης enduro που χωρίζεται σε δυο κατηγόριες. 1) HOBBY με μικρό βαθμό δυσκολίας για αναβάτες με λιγότερη εμπειρία που θέλουνε να απολαύσουνε το βουνό και 2) PRO με μεγάλο βαθμό δυσκολίας για τους πολύ έμπειρους που θέλουνε μια πραγματική πρόκληση. Για την ασφάλεια των αναβατών θα υπάρχουνε σημεία ελέγχου και βοήθειας από ανθρώπους της διοργάνωσης και του ερυθρού σταυρού (σώμα Σαμαρειτών) καθώς και ένα σημείο ανεφοδιασμού και ξεκούρασης στα μέσα της διαδρομής. Οι αναβάτες υποχρεούνται να δηλώσουνε συμμετοχή στην γραμματεία που θα βρίσκεται στην πλατεία του χωριού (Σπηλιά) και επίσης να παραδώσουνε ένα μπετόνι με βενζίνη που θα το μεταφέρουμε εμείς στο σχετικό σημείο. Η συμμετοχή ανέρχεται στα 15 ευρώ και περιλαμβάνει φαγητό (σάντουιτς, φρούτα) νερό και στα δυο σημεία (εκκίνηση – ανεφοδιασμός) αυτοκόλλητο συμμετοχής και ένα αναμνηστικό της διοργάνωσης.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΕΚΕΙ…

Η Σπηλιά βρίσκετε 32 χιλιομετρά και περίπου 40 λεπτά από την πόλη της Λάρισας με κατεύθυνση το Συκούριο….. Ποιο αναλυτικά από Λάρισα πηγαίνοντας για Συκούριο είναι 20 χιλιόμετρα και περίπου 15 λεπτά και από Συκούριο ανεβαίνοντας σε μια ορεινή διαδρομή 12 χιλιομέτρων για Σπηλιά περίπου 25 λεπτά. Για όσους ταξιδέψουν μέσω της εγνατίας οδού (εθνική) από Αθήνα βγαίνουνε στην έξοδο 3 για Λάρισα – Συκούριο και από Θεσσαλονίκη στην έξοδο 2 για Λάρισα και κάνουνε ανάστροφη για Συκούριο.

ΣΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ…

Η Σπηλιά είναι χτισμένη στα 850 μέτρα υψόμετρο και αποτελεί σημείο εκκίνησης τον εξορμήσεων στον ευρύτερο ορεινό όγκο του Κισσάβου. Για όσους επιθυμούν να έρθουνε από την προηγούμενη ημέρα για την διαμονή τους υπάρχει το ξενοδοχείο ΜΕΤΟΧΙ (www.hotelmetoxi.gr) καθώς και εστιατόρια-ταβέρνες-καφέ στο κέντρο του χωριού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ…

Πληροφορίες διοργάνωσης:
ΝΤΙΝΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 6973429573
ΜΠΟΥΤΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 6976331891

Πληροφορίες διαδρομής:
ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 6932361422

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΚΙΣΣΑΒΟΥ (Σ.ΜΟ.ΚΙ)

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.