Στις 30 Nοεμβρίου ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Χρυσούπολης διοργάνωσε το πρώτο φιλικό ENDURO του ομίλου προσκαλώντας όλα τα μέλη του, τους φίλους του ομίλου αλλά και τους λάτρης της περιπέτειας σε μια εντουροβόλτα πρόκληση.

Kατανοώντας τις δυσκολίες που περνάμε όλοι και ότι η περιοχή βρίσκετε σχετικά μακριά από τον πυρήνα τον ερασιτεχνών αναβατών που είναι λάτρεις του enduro ο MOX προτίμησε να μην υπάρχει παράβολο συμμετοχής. H διαδρομή ήταν ιδιαίτερα απαιτητική με εναλλαγές σε τερέν που οι καιρικές συνθήκες(βροχή, ομίχλη και χαμηλές θερμοκρασίες) ανέβασαν το βαθμό δυσκολίας και την έκαναν μια πραγματικά extreme εμπειρία για τους 80 συμμετέχοντες.

Η διαδρομή ξεκινούσε χαλαρά χωρίς να φανερώνει της άγριες διάθεση της, μόλις οι αναβάτες έφτασαν στους πρόποδες του Παγγαίου καταλάβαιναν ότι η συνεχεία θα ήταν πολύ πιο δύσκολη. Η οργάνωση σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες ικανοποίησε τους αναβάτες καθώς υπήρχαν βοήθειες στα δύσκολα σημεία και η σήμανση ήταν πολύ καλή.

Για όσους δεν έκαναν τον κόπο να πάνε μέχρι την Χρυσούπολη οι πραγματικοί αναβάτες enduro είναι σίγουρο ότι έχασαν μια μοναδική εμπειρία όλοι υπόλοιποι απλά γλύτωσαν.

1o filiko enduro xrysoypolhs

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.