Για δεύτερη φορά φέτος ο Κάκκαβος έγινε το ορμητήριο μιας πολύ καλά οργανωμένης enduroβόλτας. Ο νεοϊδρυθείς σύλλογος του Νεοχωρίου Χαλκιδικής προσκάλεσε τους φίλους του συλλόγου για το πρώτο φιλικό enduro Νεοχωρίου.

IMG_1697

Απαιτητικό, χορταστικό και ευχάριστο, κάτω από πυκνή βλάστηση μπορεί να προβλημάτισε τους αρχάριους αλλά ήταν ένα από τα καλύτερα φιλικά enduro όπως μας δήλωσαν οι έμπειροι αναβάτες που συμμετείχαν.

Οι 60 συμμετέχοντας που άφησαν τις παραλίες σίγουρα δεν το μετάνιωσαν γιατί αν και η περιοχή είναι άγνωστη και παρθένα έχει καταπληκτικά περάσματα που σε προκαλούν να έρθεις στα όρια σου.

Ελπίζουμε του χρόνου να υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή και να καθιερωθεί σαν μια ετήσια συνάντηση που θα προσφέρει έντονες συγκινήσεις.

Φωτογραφικό Υλικό: Parts1Parts2Parts3

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.