1o filiko enduro kissaboyΦίλοι του enduro γεια σας.

Είμαστε μια ομάδα, όπως κι εσείς ανά περιοχή, που ψάχνουμε το καλό enduro, την οργανωμένη βόλτα και την καλή διοργάνωση για να μπορούμε να αφήσουμε τους καλεσμένους μας με την όσο το δυνατόν καλύτερη εμπειρία-διασκέδαση από την φιλική εντουροβόλτα μας. Λόγω της εμπειρίας μας από τις αρκετές συμμετοχές μας στις πιο πολλές εντουροβόλτες ανά την Ελλάδα μπορούμε να σας το προσφέρουμε και να επιστρέψετε στις βάσεις σας απολύτως ικανοποιημένοι.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ – ΓΕΝΙΚΑ
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την ομάδα του ΕΝΤΟΥΡΟ ΚΙΣΣΑΒΟΥ με την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ και θα ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί από το ΚΑΦΕ ΚΟΝΝΕ στην κεντρική πλατεία της Αγιάς Λάρισας στις 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015.
Η Αγιά βρίσκεται 35 χλμ ανατολικά της Λάρισας και 25 χλμ από τον κόμβο Πλατυκάμπου στην έξοδο για Λάρισα της Ε.Ο Αθήνας-Θεσσαλονίκης (έξοδος 2 από Αθήνα, έξοδος 3 από Θεσσαλονίκη).

Στη βόλτα μας θα έχουμε συμμετοχές από αξιόλογους αθλητές του ελληνικού enduro όπως και του πολυπρωταθλητή Σιαφαρίκα Βασίλη ο οποίος θα τιμηθεί από την ομάδα του Εντούρο Κισσάβου.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Η διαδρομή έχει συνολικό μήκος 85 χιλιόμετρα περίπου. Ξεκινάει από το κέντρο της Αγιάς και μετά από περίπου 5 χλμ ασφαλτόδρομου μπαίνει απευθείας σε διαδρομές εκτός δρόμου και μονοπάτια. Η διαδρομή χωρίζεται σε αρκετά σημεία σε κατηγορία PRO που έχει απαιτητικά, δυναμικά και τεχνικά κομμάτια για αναβάτες με αρκετή εμπειρία και σε κατηγορία HOBBY για λιγότερο έμπειρους αναβάτες  (θα υπάρχει ειδική σηματοδότηση).
Ανά τακτά διαστήματα και σε καίρια σημεία θα υπάρχουν άτομα της διοργάνωσης και σκούπες για την καλή και ασφαλή διεξαγωγή της βόλτας. Η εκδήλωση θα έχει πλήρη οργάνωση από ομάδες διάσωσης-ασθενοφόρο-τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης- αυτοκίνητα σε περίπτωση εγκατάλειψης.

Επειδή η διαδρομή δεν είναι κλειστή στην κυκλοφορία για την ασφάλεια όλων οι αναβάτες πρέπει να δίνουν μεγάλη προσοχή στη σήμανση της διαδρομής ιδιαίτερα σε διασταυρώσεις με δρόμους και να σέβονται τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

ΣΗΜΑΝΣΗ
Η σήμανση είναι βάσει των σημάτων που χρησιμοποιούνται στους αγώνες enduro.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Η γραμματεία θα βρίσκεται μπροστά στο ΚΑΦΕ ΚΟΝΝΕ στην κεντρική πλατεία της Αγιάς από ώρα 9:00 το πρωί μέχρι το τέλος της εκδήλωσης. Εκεί οι συμμετέχοντες θα δηλώσουν τα στοιχεία τους, θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους, θα αφήσουν τα μπιτόνια βενζίνης και θα καταβάλουν το κόστος της συμμετοχής τους που ανέρχεται στο ποσό των 15 ΕΥΡΩ. Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει αναμνηστικό της εκδήλωσης και μικρογεύματα. Επίσης θα δοθεί κουπόνι με έκπτωση 25% στις τιμές καταλόγου για φαγητό σε ταβέρνες της περιοχής. Τα δικαιώματα συμμετοχής επιστρέφονται εφόσον η δήλωση συμμετοχής δεν γίνει δεκτή ή αν η εκδήλωση ματαιωθεί.
Σημείωση: Σε περίπτωση εγκατάλειψης απαραιτήτως ενημερώνουμε τη γραμματεία. Απαγορεύεται να ξεκινήσει αναβάτης μετά την τελευταία σκούπα.

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ
Στα 40 χλμ της διαδρομής στο χωριό Μεγαλόβρυσο θα γίνει ο ανεφοδιασμός και θα δοθούν στους αναβάτες μικρογεύματα.(νερό,κρουασάν ή σάντουιτς και κάποιο γλύκισμα).

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ
Οι αναβάτες πρέπει να φοράνε τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας(κράνος, μπότες, θώρακα, γάντια κλπ). Οι μοτοσυκλέτες πρέπει να είναι σωστά συντηρημένες και αν είναι δυνατόν με καινούρια λάστιχα(ειδικά το πίσω).
Σημείωση: Όποιος δεν έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό ασφαλείας δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου. Οποιος δεν δηλώσει συμμετοχή μέχρι την παραπάνω ημερομηνία θα μπορεί να συμμετάσχει κανονικά αλλά δεν θα παραλάβει αναμνηστικό.

Τηλέφωνα για πληροφορίες και συμμετοχές
Ηλιάδης Δημήτρης :6932 523 192
Δαρίκας Σταύρος :6978 707 976
Δημηρούλης Γεώργιος :6974 909 280

Υπενθυμίζουμε τα απαραίτητα
-Σωστά συντηρημένες μηχανές
-Σωστός εξοπλισμός αναβάτη, κάποια χρήσιμα εργαλεία, μπουζί.
-Νερό απαραίτητα 1 λίτρο
-Μπιτόνια για βενζίνη και λάδι για τους δίχρονους.

Το βουνό και η διαδρομή είναι φανταστικά και κάνουμε κάθε προσπάθεια να μείνει ευχαριστημένος ο κάθε αναβάτης και από την οργάνωση αλλά και από την διαδρομή.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.