Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22-3-2015 η πρώτη συνάντηση εντουράδων της ΕΔΙΛ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η συγκέντρωση έγινε στο γυμνάσιο θηλέων όπου ήταν και το πρώτο σημείο συνάντησης πριν από 30χρονια, εκεί έφθασαν γύρω στα τριάντα άτομα βετεράνοι και νέοι φίλοι τις ΕΔΙΛ από οπού ξεκίνησαν για την Παναγιά Αμαλης για να συναντήσουν και τους υπόλοιπους όπου θα γινόταν το event που είχε ετοιμάσει η διοίκηση.

Το event περιείχε το κυνήγι του χαμένου θησαυρού οι συμμετέχοντες ξεκινούσαν ζευγάρια μια διαδρομή κύκλου πολύ όμορφα σχεδιασμένη από τον πρόεδρο τις ΕΔΙΛ  Απόστολο Μυρογιάννη και τον αθλητή Στράτο Μακρή με πολύ θέαμα που ανάγκασε τους θεατές, φίλους και μέλη να μπουν και αυτοί στο παιχνίδι βοηθώντας τους αναβάτες να τερματίσουν.

Μετά τον τερματισμό έγιναν οι απονομές του επάθλου scrabmle 2014 Β.Α.ΑΙΓΑΙΟΥ όπου βραβεύτηκαν οι τρεις πρώτοι αθλητές της κάθε κατηγορίας. Κατηγορία S1: πρώτος Χασαπης Ιωάννης, δεύτερος Κουτλης Ευστάθιος και τρίτος Ζυγουρης Νίκος. Κατηγορία S2: πρώτος Αποστόλης Ζβιντερικος, δεύτερος Κοπανος Μιχαήλ και τρίτος Τιτιρεκης Ελευθέριος. Και στην Κατηγορία SB: πρώτος Μυρογιαννης Αποστόλης δεύτερος Πλιακας Αλέξανδρος και τρίτος Μαρίνος Παναγιώτης.

Στο τέλος δόθηκε αναμνηστικό μετάλλιο σε όλους που συμμετείχαν στο event απολαμβάνοντας όμορφη μουσική μετά φαιτού και μπύρας. Το μήνυμα που πέρασε στη διοίκηση είναι οτι θα πρέπει πολύ τακτικά να διοργανώνει τέτοια event.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.