Την πρώτη φιλική (και ότι προκύψει) προπόνηση Enduro Cross θα πραγματοποιήσει μια καλή παρέα φίλων στην ανανεωμένη πίστα CROSS –ENDURO που θα απλώνεται για 5.5 χιλιόμετρα και σε εντουράδικα κομμάτια στην όμορφη πόλη της Σκύδρας (1ο χιλ Σκύδρας _Βέροιας) απέναντι από την βιομηχανία “ΣΟΥΛΗΣ” την Κυριακή 26 Νοεμβρίου.

Βάλτε την μηχανή σας, τον εξοπλισμό σας, χαμόγελο, διάθεση για οδήγηση και 10€ για το… καλωσόρισμα (τα έσωσα θα διατεθούν για τον εξοπλισμό και την ασφάλεια της πίστας).

Η παρέα θα σας προσφέρει μήλα της περιοχής, την καλύτερη ΓΡΑΠΑ από τον Αποστόλη τον Καζακη και αναμνηστικά για όλους. ΕΛΑΤΕ να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό !!!!  Είμαστε σίγουροι ότι θα φύγετε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και για την ημέρα του ΣΑΒΒΑΤΟΥ 25-Νοεμβρίου για προπόνηση με τους GIGI PERI MX School CROSS ή με τον ΑΛΕΞΗ ΖΩΡΑ στο ENDURO. Καλούμε όλους τους (πρωταθλητές και μη) συμμετέχοντες στους αγώνες MX_ENDURO να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Για κρατήσεις δωματίων Τηλ. Πληρ. 6977586915 1, HOTEL ΗΡΩ Σκύδρα τηλ. 2381 089880 2, HOTEL ΑΔΩΝΗΣ Σκύδρα 2381082500.

filiko 2017

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.