1η Enduroβολτα enduroχάσια Καρπερό 07/05/17
Μαζί με την συμμετοχή του ENDURO TEAM ΚΑΤΑΚΑΛΗΣ
οργανώσαμε μια μοναδική εντουροβόλτα!

Το Καρπερό ανήκει στον Νομό Γρεβενών και βρίσκεται νοτιοανατολικά απο την πόλη των Γρεβενών σε 490 μέτρα υψόμετρο. Η περιοχή μας ονομάζεται Χάσια με πολύ παλιά ιστορία εξού και το Enduroχάσια!

Η έναρξη θα γίνει στις 10.30 στο εξωκλήσι του Αγ.Αθανασίου. σε εναν πανέμορφο χώρο¨ στο οποίο προσφέρεται και για κάμπινγκ> κι όποιος θελήσει μπορεί να έρθει απο το Σάββατο να κατασκηνώσει!

Η διαδρομή είναι 70χιλιόμετρα με ανεφοδιασμό στα 45χιλιόμετρα μέσα απο ρυάκια σε παρθένο δάσος απο βελανιδιές,πεύκα και δίπλα απο τον ποταμό Αλιάκμονα σε ενα όμορφο τοπίο για μια ωραία εντουράδικη βόλτα!

Η συμμετοχή είναι 10 Ευρω με αναμνηστικό,κρουασάν και νερό.

Παρακαλώ οι μηχανές να είναι συντηρημένες και οι αναβάτες να έχουν πλήρες εξοπλισμό.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6939585270 / Γιώργος

endurobolta karpero 2017

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.