Το Enduro Olympos θα κάνει την 1η Enduro βόλτα Ολύμπου την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 με αφετηρία και τερματισμό στους Γόννους Λάρισας.

1h-endurobolta-olympou

Η διαδρομή 95χλμ. μαγικών μονοπατιών εναλλασσόμενoυ εδάφους, είναι απαιτιτική και απευθύνεται σε έμπειρους αναβάτες. Όσων αφορά τους λιγότερο έμπειρους δεν έχουν παρά να ακολουθήσουν την σήμανση με την ένδειξη HOBBY, η οποία είναι παράλληλη και εφαπτόμενη με την διαδρομή της εντουροβόλτας, αποφεύγοντας τα δύσκολα περάσματα.

Ο ανεφοδιασμός θα γίνει στα 40χλμ. σε υψόμετρο 1100μ. και θα είναι απαραίτητος για όλες τις μοτοσυκλέτες. Στη συνέχεια οι αναβάτες θα διανύσουν 50χλμ. μαγικής διαδρομής σε έλατα και οξιές φτάνοντας μέχρι τα 1700μ. υψόμετρο. Οι μοτοσυκλέτες δεν θα πατήσουν καθόλου άσφαλτο παρά τα 5 τελευταία χιλιόμετρα κατηφορικού χωματόδρομου όπου είναι αναπόφευκτα.

Οι αναβάτες θα πρέπει να φέρουν πλήρη εξοπλισμό enduro, και οι μοτοσυκλέτες να είναι σε καλή κατάσταση (φρένα κτλ.) καθώς και καινούρια ελαστικά για την ομαλή ροή των μοτοσυκλετών στα μονοπάτια.

Οι πρώτοι αναβάτες θα ξεκινήσουν στις 10.00 πμ. και το κόστος της συμετοχής ανέρχεται στα 15 ευρώ παραλαμβάνοντας αναμνηστικό μπλουζάκι και στον ανεφοδιασμό θα δοθούν σνακ, φρούτο και νερό.

Οι αναβάτες θα μπορούν να δίνουν τα μπιτόνια ανεφοδιασμού των μοτοσυκλετών τους εως τις 10.45 πμ.

Σας περιμένουμε να σας δείξουμε τα απίστευτα μονοπάτια του Ολύμπου που θα ικανοποιήσουν και τον ποιο απαιτητικό εντουρά.

Αφετηρία στους Γόννους Λάρισας, 6 χιλ. απο την διασταύρωση των Τεμπών.

Πληροφορίες στα τηλ.6987022866 – 6988022007.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.