Ο Ανδρέας Ανδρέου μετά από την συμμετοχή του στην Πολωνία στο Motocross των Eυρωπαϊκών χωρών έκανε ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση σε ένα μεγάλο διεθνή αγώνα.

Ανδρέας Ανδρέου

Ανδρέας Ανδρέου

Ο Έλληνας που έχει επιλεγεί από την YAMAHA ανάμεσα στου 34 πιο ελπιδοφόρους αναβάτες των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων σε ηλικίες από 14-16 ετών έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο αγώνα του YZ125 bLU cRU Cup τερματίζοντας τελικά στην 17η θέση. Ο νεαρός Χαλκιδαίος αναβάτης από τα δοκιμαστικά έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες να βρίσκετε κοντά στις θέσεις της δεκαπεντάδας. Στον αυριανό αγώνα θα προσπαθήσει να επαναλάβει την σημερινή του επίδοση και ίσως κάτι καλύτερο αν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Νικητής του αγώνα ο Εσθονός Talviku, Jorgen-Matthias.

22127209_1495855197160014_644047663_n

Ν. Ζέλλιος

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.