Ο Έλληνας αναβάτης Ανδρέας Ανδρέου μετά την χτεσινή 17η θέση στο πρώτο σκέλος του YZ125 bLU cRU Cup, σήμερα κατάφερε και τερμάτισε 12ος.

yz125blucrucap

Παρά την μέτρια εκκίνηση στο σημερινό δεύτερο σκέλος κατάφερε μετά απο έναν εξαιρετικό αγώνα να αναρριχηθεί στην 12η θέση όπου και τερμάτισε. Η 12 θέση μαζί με την 17η του χτεσινού πρώτου σκέλους τον έφεραν στην 13η θέση συνολικά ανάμεσα στου 34 καλύτερους αναβάτες 14-16 ετών όπως τους επέλεξε η ΥΑΜΑΗΑ. Νικητής του δεύτερου σκέλους αλλά πρώτος στο σύνολο ο Lüning Arvid, τρίτος ο Cristino Kevin με (4-2). Την πρώτη εξάδα συμπλήρωσαν οι Talviku Jorgen Matthias, Moine Pierre και Dal Bosco Mirko.

Αποτελέσματα: race1 race2

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.