Ο νεαρός Manuel Lettenbichler κατάφερε στον τελευταίο γύρο να είναι ο νικητής του προλόγου στην παραλία του SEA TO SKY.

extreme-enduro

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Βρετανό Billy Bolt που είχε τον καλύτερο χρόνο στα δοκιμαστικά, να παίρνει την πρωτοπορία στον πρώτο γύρο και να χτίζει μια ασφαλή διαφορά μέχρι τα μέσα του αγώνα που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγο σπασμένης αλυσίδας. Ο έμπειρος Andreas Lettenbichler που βρισκόταν στην δεύτερη θέση βρέθηκε να ηγείται του αγώνα αλλά απειλούμενος ποια από τον Wade Young που είχε φτάσει σε απόσταση αναπνοής πίσω του. Οι δυο αναβάτες έδωσαν σκληρές μάχες με την πρωτοπορία να αλλάζει αρκετές φορές χέρια. Στον τελευταίο γύρο ένα μικρό κόλλημα των δυο πρώτων στον βραχόκηπο, έδωσε την ευκαιρία στον νεότερο Manuel Lettenbichler να πάρει την νίκη μπροστά από τον πατέρα του Andreas και τον Νοτιοαφρικανό Wade Young.

Τις επόμενες δυο μέρες η δράση μεταφέρετε μέσα σε ρέματα απότομες πλαγιές και βραχώδεις επιφάνειες.

Αποτελέσματα:14568964_1142989372446600_1793860550_n

Ν. Ζέλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.