Το Gorges du Tarn ήταν η πρώτη ημέρα του Trèfle Lozérien AMV με τους τρεις Γάλλους αναβάτες της Yamaha να κρατούν της πρώτες τρεις θέσεις στην προσωρινή κατάταξη.

Ο Marc Bourgeois ήταν ο ταχύτερος έχοντας τον καλύτερο χρόνο στις δυο από τις πέντε ειδικές. Οι άλλοι δυο αναβάτες της Yamaha Loic Larrieu και Emmanuel Albepart βρίσκονται κοντά του με τον νεαρό ESPINASSE THEO να απειλεί την κυριαρχία τους. Οι Johnny Aubert, Jeremy Miroir και Julien Gauthier τους ακολουθούν με τις διαφορές να είναι μικρές. Οι Nathan Watson και Josep Garcia είναι οι μόνοι μη Γάλλοι που βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα, ενώ ο Jonny Walker είναι ο ταχύτερος από τους ακραίους αναβάτες με τον νικητή του ERZBERGRODEO RED BULL HARE SCRAMBLE, Graham Jarvis να βρίσκετε στην 35η θέση, και τον Antoine Meo στη 19η.

Αποτελέσματα:

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.