Η αποστολή μας στο Rally Albania 2014 που έγινε στην γειτονική μας χώρα 8 – 14 Ιουνίου ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο! Δημήτρης -DOC- Αθανασουλόπουλος και Κώστας Χατζημιχάλης επέστρεψαν γεροί και δυνατοί, γεμάτοι χαμόγελα και εμπειρίες. Αυτό ήταν το ζητούμενο – σκοπός επετεύχθη!

Το Rally Albania ήταν ένας 7 ήμερος αγώνας με 140 αγωνιζόμενους από όλο τον κόσμο, με 2000 αγωνιστικά χιλιόμετρα, που απλώθηκε σε όλη την Αλβανία. Αυτή τη χρονιά ο αγώνας ήταν σκληρότερος από κάθε άλλη φορά, αφού οι κατεστραμμένοι δρόμοι και τα off road περάσματα σε συνδυασμό με την ατέλειωτη αλβανική πέτρα ταλαιπωρούσαν υπερβολικά τις μοτοσυκλέτες αλλά και εξαντλούσαν τους αναβάτες. Ειδικά τις 3 μεγάλες ημέρες, όπου καλούμασταν να οδηγήσουμε για 500 ατέλειωτα χιλιόμετρα για πάνω από 16 ώρες!

Αγωνιστικά, ο Δημήτρης Αθανασουλόπουλος με ΚΤΜ ΕΧC250F, είχε λίγα τεχνικά προβλήματα τις πρώτες μέρες που σε συνδυασμό με λάθη στο RoadBook τον καθυστέρησαν αρκετά στις ειδικές διαδρομές από τις πρώτες θέσεις του ανταγωνισμού, αν και ήταν δύσκολο να μείνει κοντά στους άμεσους πρωταγωνιστές αντιπάλους του σε έναν τέτοιο αγώνα που τελικά η δύναμη της μοτοσυκλέτας έπαιζε σημαντικό ρόλο. Η 6η θέση Γενικής και η 4η στην δυσκολότερη κατηγορία Μ1 ήταν ότι καλύτερο, κερδίζοντας παράλληλα και το έπαθλο για την μικρότερη μοτοσυκλέτα του αγώνα!

2cf8684e511ed01f2ad98b456b0ab52d

Δημήτρης Αθανασουλόπουλος

Ο Κώστας Χατζημιχάλης με Husaberg FE570 έπεσε επίσης «θύμα» λάθους του RoadBook χάνοντας πλέον των 40 λεπτών σε μια ειδική διαδρομή, αλλά με σταθερό ρυθμό, πολύ καλή πλοήγηση και ομαδικό πνεύμα βοηθώντας πολύ κόσμο, ανέκαμψε και αναρριχήθηκε στην 35η θέση γενικής / 9η στην κατηγορία του Μ2.

Κώστας Χατζημιχάλης

Κώστας Χατζημιχάλης

Με την επιστροφή μας από το Rally Albania ολοκληρώθηκε ο κύκλος των 3 αγώνων που έκανε φέτος η ομάδα του Off Road Team, στην Ιταλία, στην Θάσο και στην Αλβανία, με σκοπό την προώθηση και την προβολή του Serres Rally 2014.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους μας βοήθησαν και μας στηρίζουν σε αυτή την προσπάθεια, υποσχόμενοι μια ανάλογη συνέχεια την επόμενη αγωνιστική σεζόν!
Serres Rally, Bafetis Workshop, Chalidias Electrics, Aurora Rally Equipment, Michelin και Maragoudakis Stores. Την ομάδα μας συμπλήρωσε ο Γιώργος Φυτάς που είχε αναλάβει το δύσκολο έργο του συντονισμού και τον ευχαριστούμε επίσης.

Αποτελέσματα

d49c55c50b33129a8f3332df86fefcef

ee96260cee6d48e4768962ec50725ddb

2aff2757d03d94ca5db479cebfed65a0

Πηγή trailride.gr

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.