Η Yamalube Star Racing Yamaha έκλεισε τον Mitchell Oldenburg για τα επόμενα δυο χρόνια να αγωνίζεται στην κατηγορία 250cc.

22554232_1509947199084147_1454438900_n

Ο Oldenburg προέρχεται από την ομάδα της Troy Lee Designs / Red Bull KTM όπου πέρασε τα τελευταία δυόμισι χρόνια έχοντας την φετινή σεζόν κάποια καλά αποτελέσματα, αλλά και σοβαρούς τραυματισμούς. Ο Oldenburg θα είναι ο πέμπτος αναβάτης της Yamalube Star Racing Yamaha στην ΜΧ2 μαζί με τους Aaron Plessinger, Dylan Ferrandis, Colt Nichols, και Justin Cooper. Ο Mitchell Harrison ο οποίος έχει περάσει τα τελευταία δύο χρόνια με την ομάδα μεταγράφηκε στην AutoTrader.com/Yoshimura Suzuki (JGR).

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.