Ο Mike Brown με Husqvarna το 2014Mike Brown με Husgvarna το 2014

Husqvarna Motorcycles έχει επιβεβαιώσει ότι ο Mike Brown έχει υπογράψει  να αγωνιστεί για την Husgvarna το 2014.

Μπράουν, ο οποίος τοποθετείται ως επιλαχών στο φετινό πρωτάθλημα AMA Endurocross, θα εκπροσωπήσει το 2014 Factory Off-Road Race Team της Husqvarna στο Endurocross. Με την μετάβαση από την KTM στην Husqvarna θα δείτε επίσης τον Brown στο διαγωνισμό της Αυστραλίας Enduro X , τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο καθώς και σε επιλεγμένους γύρους της FIM Superenduro Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μαζί με το πρόγραμμά του AMA Endurocross πρωτάθλημα.

“Είναι μια μεγάλη υπόθεση να συνδέομαι με την Husqvarna», επιβεβαίωσε ο Μπράουν. «Σίγουρα, είμαι ενθουσιασμένος, το  Endurocross είναι το επίκεντρο, αλλά θα πρέπει να παλέψουμε για λίγο απ ‘όλα -. Θα αγωνiστούμε στης Αυστραλίας το Enduro X. τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο και στη συνέχεια θα τελειώσουμε τη FIM Superenduro Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ευρώπη. “Πάω να κάνω τους τρεις πρώτους γύρους της σειράς GNCC, κάποια enduros και μερικούς αγώνες AMA Motocross φέτος». Ο Brown θα συνοδεύεται από τον Russell Bobbitt, Andrew DeLong και Jacob Argubright την πρώτη ομάδα των ΗΠΑ με την νέα ομάδα της  Husqvarna το 2014.o

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.