Έχει ήδη αναφερθεί ότι Jeffrey θα κατευθυνόταν στην Αμερική αμέσως μετά το Σουηδικό GP σε συνεργασία με τον Aldon Baker πριν από το Grand Prix των ΗΠΑ.

Herlings άπιαστος και πάλι

Σήμερα είναι καθ ‘οδόν προς την Αμερική για να προετοιμαστεί με τον Aldon Baker στο US Grand Prix αυτό το Σαββατοκύριακο που είναι και ο τελευταίος  γύρος Ama National στο Iron Man. Έτσι λοιπόν ο Herlings θα συμμετέχει στον τελικό γύρο της σειράς Lucas Oil Pro Motocross που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο Ironman με τον αριθμό 784.

Όλα αυτά θα ήθελε να τα κάνει πριν από πολλά χρόνια, αλλά λόγω των τραυματισμών του, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την ιδέα, αν συμβεί, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τις μάχες του Herlings ενάντια στους Eli Tomac και Marvin Musquin.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.