Ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος ADAC SUPERCROSS 2015/2016 πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Dortmund.

DORTMUND supercross

Στο αγωνιστικό κομμάτι στην SX1 νικητής της πρώτης ημέρας ήταν ο Alaskan Assassin η αλλιώς BEN LAMAY κάνοντας και τον καλύτερο χρόνο εκμεταλλευόμενος τo τεράστιο λάθος του Greg Aranda από τη Γαλλία στην πρώτη νύχτα του Supercross στο Ντόρτμουντ, που είχε μια πτώση στον ημιτελικό και του στέρησε την συμμετοχή του στον τελικό. Δεύτερος τερμάτισε ο DOMINIQUE THURY μη μπορώντας να ακολουθήσει τον ρυθμό του LAMAY και αφήνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου τον LOIC ROMBAUT με μικρή διάφορα από τον δεύτερο. Την πεντάδα συμπλήρωσαν οι SULIVAN JAULIN και HARRI KULLAS ύστερα από μάχες αφήνοντας ελάχιστα πίσω τον FILIP NEUGEBAUER.

Ενδιαφέρουσα συμμέτοχη του βετεράνου NICK WEY έχοντας καλή παρουσία όλη την ημέρα δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό μη μπορώντας να τερματίσει στον αγώνα της τελευταίας ευκαιρίας.

Η αγωνιστική δράση θα συνεχιστεί το Σάββατο 9/1/16 και την Κυριακή 10/1/16 να είναι η τελική ημέρα.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.