Όπως κάθε χρόνο το YAMAHA YZ125  bLU CRU  Cup και το 2018  προσελκύει πολλά νέα ταλέντα από όλη την Ευρώπη στην οικογένεια Yamaha και στον κόσμο των επαγγελματικών αγώνων motocross.

Το YZ125  bLU cRU  Cup προσφέρει σε νεαρούς αναβάτες ηλικίας κάτω των 16 ετών, που αγωνίζονται με YZ125 στα εθνικά του πρωταθλήματα να έχουν την ευκαιρία να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να γίνουν Επίσημοι αναβάτες της Yamaha. Μέχρι και 40 από τους καλύτερους αναβάτες YZ125 στα εθνικά τους πρωτάθλημα, είναι επί του παρόντος επιλεγμένοι για να αγωνιστούν στο YZ125  bLU cRU Cup SuperFinale.

Ανάμεσα στους 40 αναβάτες είναι γραμμένο και τον όνομα του δικού μας νεαρού αναβάτη Ανδρέα Ανδρέου, όπου επιλέχτηκε μετά την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος στην κατηγορία ΜΧ2Τ φέτος με YZ125, να αγωνιστεί στο YZ125  bLU cRU  Cup SuperFinale για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, και ελπίζουμε να είναι ο πρώτος Έλληνας αναβάτης που θα επιλεγεί στο Masterclass.

Ο Έλληνας αναβάτης έχει να ανταγωνιστεί με τους καλύτερους αναβάτες των εθνικών πρωταθλημάτων motocross της Ευρώπης. Οι ταλαντούχοι νέοι Michele D’Anielio, Giulio Guarneri, Giacomo Bosi, Andrea Davoli, Simone Crippa και Filippo Gervasio απο την Ιταλία, οι Víctor Alonso, Aitor Ferrandis, Francisco Ruiz Portilla, Marc Marti Valero, Gerard Comellas, Jordi Puig Prujà, Toni Ruestes Granolles και τον Alex Unzueta απο την Ισπανία, ο Dominik Piskor απο την Κροατίας, ο Allar Pent απο την Εσθονίας, ο Lukas Behrens από τη Γερμανία και ο Rodrigo Luz από την Πορτογαλία θα δώσουν το δικό τους αγώνα για τη νίκη.

Η Σκανδιναβία έχει πάντα μεγάλη εισροή με ταλέντα, και φέτος υπάρχουν συνολικά είκοσι τέσσερις αναβάτες απο τη Σουηδία, τη Φινλανδία, τη Δανία και τη Νορβηγία, άλλα μόνο εννέα από τους είκοσι τέσσερις σκανδιναβούς αναβάτες θα αγωνιστούν στο SuperFinale και θα ανακοινωθούν μόλις γίνει η επιλογή, όπως και οι αναβάτες απο τη Γαλλία, το Βέλγιο, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ολλανδία.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.